W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Zinc

Zinc

cod 1190

Pret

Catalog  40 lei

 

 

 

Supliment alimentar pentru imbunatatirea functiei sexuale masculine, neutralizarea radicalilor liberi de oxigen si completarea necesarului in cazul unei alimentatii deficitare.

Flacon cu 100 tablete/43 g

Compozitie/tableta (430 mg): aspartat de zinc (cu 25mg Zn/167%*– 125mg, excipienti : celuloza microcristalina, pudra de zer, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

*Doza Zilnica Recomandata, cf. H.G. 106/2002

Mod de administrare – 1 tableta pe zi. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui. 

Producator: RBC LIFE SCIENCES Inc., SUA

Importator: S.C. CORAL ROYAL CLUB S.R.L., str. Maramures, nr. 24B, Otopeni, Jud. Ilfov.

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare (nr. AA 3213/2009)

 

Rolul biologic al zincului a fost determinat cu aproximativ 120 de ani în urmă. Zincul este necesar pentru funcţionarea tuturor sistemelor organismului: pentru dezvoltarea normală a corpului, menţinerea funcţiei de reproducere,  hemopoieză, percepţia gustului şi mirosului, cicatrizarea normală a plăgilor etc. Participă de asemenea la buna funcţionare a hipofizei, pancreasului şi prostatei.

Zincul pătrunde în organismul împreună cu hrana, fiind conţinut de carne, brânzeturi tari, creveţi. Un bogat conţinut de zinc îl regăsim în leguminoasele, nucile, bananele, dar cea mai mare cantitate de zinc se regăseşte în stridii şi seminţele de dovleac. Consumul zilnic de zinc trebuie să fie de 15 mg pentru bărbaţi şi de 12 mg pentru femei. Acest principiu îl urmăm majoritatea dintre noi, dar cea mai mare parte din cantitatea pe care o  consumăm (8-10 mg), se elimină prin procesele metabolice. Reiesind din acest considerent, este necesar aportul suplimentar de „Zinc”, ideal în acest sens.

Produsul  „Zinc” conţine substanţa activă Aspartatul de zinc, care se absoarbe mai bine comparativ cu alte săruri ale acestui metal şi se asimilează mai uşor, distribuindu-se în toate ţesuturile organismului.

 

Acţiunea componentelor active:

Zincul este prezent în toate organele şi ţesuturile, dar cea mai mare cantitate  se regăseşte în prostată, spermă, piele, păr, ţesutul muscular, celulele sanguine. Zincul joacă un rol semnificativ în metabolizarea alcoolului si de aceea insuficienţa acestuia poate conduce la predispoziţia spre alcoolism (în special la copii şi adolescenţi). Deficitul de zinc se observă la vegetarieni, la bolnavii de diabet zaharat şi sportivi.

Zincul este vital pentru funcţionarea timusului (glanda paratiroidiana) şi pentru menţinerea sistemului imunitar. Împreună cu vitaminele A şi C împiedică apariţia imunodeficienţelor, stimulând sinteza de anticorpi şi exercitând acţiune antivirală participă la procesele de divizare şi diferenţiere celulară, la formarea imunităţii celulelor T, la funcţionarea unui şir de enzime, a insulinei produse de pancreas.

Acest microelement participă la schimbul de proteine, lipide şi carbohidraţi, de aceea este necesar pentru desfăşurarea normală a multor procese biochimice, posedă efect lipotrop, împiedică degenerescenţa grasă a ficatului. Reglează nivelul hormonilor sexuali masculini, împiedică procesele hipertrofice ale prostatei, fiind utilizat pe o scară largă în profilaxia adenomului de prostată. În organismul feminin, zincul este legat de producţia de hormoni  estrogeni. Conţinutul acestuia este, de obicei, scăzut la femeile care suferă de SPM (sindrom premenstrual).

Zincul contribuie la absorbţia vitaminei E şi la menţinerea concentraţiei normale a vitaminei E în sânge, participă la procesele de regenerare a pielii, la creşterea părului şi unghiilor, la secreţia glandelor sebacee, reglează sinteza de proteine şi funcţionarea celulelor epidermei, previne dezvoltarea multor afecţiuni ale pielii (acnee, psoriazis, dermatite).

În combinaţie cu vitamina A, zincul îmbunătăţeşte în mod semnificativ aspectul pielii.

 

Utilizare:

Produsul „Zinc” trebuie suplimentat în alimentaţie pentru prevenirea:

  • slăbirii sistemului imunitar;
  • dereglărilor schimbului de lipide;
  • adenomului de prostată;
  • apatiei, depresiei;
  • diverselor probleme ale pielii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *