ZINC Chelatat 50 mg - 100 tablete
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

ZINC Chelatat 50 mg – 100 tablete

ZINC

 

PRET 50 RON

 Chelatinat HVP

 

Pentru uz terapeutic

50 mg    100 Tablete

Fabricat de Organika sub standardele: QCM si ISO 9001

DE CE SUNT MAI BUNE MINERALELE CHELATINATE?Mineralele chelatinate sunt minerale combinate cu diferiti aminoacizi si/sau oligopeptide. Prin chelatinare mineralele sunt absorbite mult mai eficient de catre organism. Metoda de chelatinare HVP este cea mai sanatoasa si mai eficienta constand in realizarea unei legaturi intime intre molecula minerala si aminoacidul chelatinator realizata prin intermediul unei proteine vegetale hidrolizate. 

 

Zincul este un MINERAL ESENTIAL care se gaseste aproape in toate celulele. Stimuleaza activitatea la aproape 100 de enzime, care sunt substante ce promoveazxa reactiile biochimice din organismul uman. Zincul este esential Orlando Pace Jerseys pentru sistemul imunitar, este necesar in procesul de vindecare a ranilor, contribuie la simturile mirosului si gustului si este foarte necesar in sinteza DNA. Zincul este de asemenea necesar pentru femeile insarcinate, pentru copii si adolescenti

 

Deficeinta in zinc in special la barbatii peste 40 de ani mareste riscul aparitiei adenomului de prostata. La adulti, deficienta in zinc rezulta in subtierea si ruperea firului de par, unghii friabile, dureri articulare, oboseala, tulburari de Eric Dickerson Womens Jerseys vedere, diaree, impotenta. Deficienta in zinc la copii poate rezulta in deficiente de crestere, intarzierea pubertatii, subdezvoltare sexuala.

Zincul aduce urmatoarele beneficii

  • mentinerea acuitatii vizuale ;
  • metabolismul proteinelor;
  • activitatea pancreasului si a organelor sexuale;
  • grabirea vindecarii arsurilor si a ranilor;
  • stimularea procesului de asimilare a unor nfl indianapolis colts Jerseys vitamine ;
  • formarea leucocitelor;
  • activarea sistemului imunitar ;
  • favorizarea sintezei acizilor nucleici si a proceselor de regenerare etc.
  • stimuleaza activitatea mintala si ajuta la buna functionare a creierului

COMPOZITIE

Zinc Chelatinat HVP……………50 mg 

ADMINISTRARE

Adulti si copii peste 14 ani:     1 tableta pe zi

Copii  intre 9 si 14 ani:          ½ tableta pe zi

Durata folosirii
Nu mai mult de doua saptamani, fara a consulta medicul.
ATENTIONARI
Aa se administra impreuna cu hrana. A nu se mari doza si durata folosirii in afara cazului cand medicul recomanda aceasta modificare. Consultati medicul inainte de a utiliza acest supliment in cazul in care suferiti de diabet, daca wholesale indianapolis colts Jerseys on sale luati medicamente pentru tensiune arteriala sau inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (ACE), daca va tratati cu antibiotice din grupa tetraciclinei si a quinolonelor, sau cheap jacksonville jaguars Jerseys pictures daca urmati o terapie hormonala substitutiva, sau daca urmati un tratament cu hidralazina, cu imunosupresoare, cu antiinflamatoare nesteroidiene sau penicilamine.
Suplimentarea cu zinc poate cauza o carenta a cuprului.
Consultati medicul in caz ca aveti indoieli in legatura cunecesarul dvs. de aport de cupru.

Produs avizat de IBA-Notificare Seria AA/Nr.2888/2009

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *