ZEOLIT DARUL NATURII
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

ZEOLITUL DARUL NATURII

          Natura ne-a oferit si ne ofera daruri minunate. Authentic Kevin King Jerseys Unul din aceste daruri, redescoperit de stiinta moderna este ZEOLITUL. Medicina multimilenara traditionala a folosit aceste daruri naturale pana in epoca moderna, cand Medicina conventionala a venit cu solutia produselor chimice de sinteza; desigur au fost multe descoperiri care au revolutionat stiinta medicala, dar timpul a dovedit ca organismul se adapteaza la aceasta medicamentatie si rezultatele devin din ce in ce mai slabe. Marii giganti farmaceutici, in goana dupa profituri imense, produc rapid noi medicamente promovate prin reclame agresive, medicamente insuficient testate, medicamente care creeaza dependente  sau si mai grav duc la alte boli incurabile. Medicina traditionala din diverse culturi stravechi revine in forta; noi cercetari si produse naturiste sunt aduse in atentia oamenilor bolnavi. De asemenea medici tineri se specializeaza in medicina alternativa.

          Site-ul prezinta Zeolit  in cele mai eficiente variante de pe piata noastra.

Zeolit - Zeolit Darul Naturii

          Zeolitul este un mineral vulcanic, ce s-a format din interactiunea lavei vulcanice incandescente cu apa marii. Singura varietate folosita in terapia alternativa este clinoptilolitul.

         

Zeolitul este cunoscut in medicina multimilenara chineza precum si in medicina Ayurveda, iar aceasta stiinta are o vechima de cateva mii de ani, datand inca din vremea minunatei civilizatii vedice.

          Aici facem o scurta paranteza si amintin ca autorii Nicolae Miulescu&Tudor Diaconu in lucrarea aparuta la Editura Obiectiv-Craiova, “DACIA-TARA ZEILOR.DA.KSA-TARA ZEILOR emit interesanta si veridica terorie a crearii civilizatiei vedice de catre traci, creatori de civilizatii si culturi, ce au calatorit pe “Drumul  Zeilor” pana in Nordul Indiei. De altfel sanscrita-desavarsita contine 7-800 de cuvinte romanesti actuale conform savantului Marin Barbulescu-Dacu.

Ze – lithos se traduce prin piatra care fierbe, dar Zeo – lithos se traduce si prin piatra zeilor.

          Aici ne mai permitem o scurta paranteza. Ce este acela un zeu? Desigur pentru multi dintre noi cei care am fost crescuti prin educatia materalista limitativa si fundamental eronata, intrebarea este cel putin ciudata.

Ei bine un Zeu este o functie creatoare a Universului/Tot/Dumnezeu, care din El insusi trimite Entitati/Zei cu puteri si functii multiple, cea mai importanta fiind Creatia. Ei au creat Omul l-au civilizat, i-au dat Legile/Poruncile, printre altele desigur l-au invatat si Medicina. Ultimul Zeu cunoscut este Iisus Christos – Aesus Christeos, care se traduce din limba traca prin Fiul Zeilor Blonzi;  sacrificiul Sau a fost menit a ne aduce in Lumina, adica in Iubire pentru a ne racorda la Fluxul Energetic Divin-Sfantul Duh. Dar sa schimbam din nou planul si sa continuam demersul nostru principal.

 Zeolitul prin structura sa cristalina, incarcata cu ioni negativi, produce urmatoarele:

  – detoxifierea rapida a organismului;

  – reglarea PH-ului organismului in limitele Jason Kasdorf Womens Jerseys normale alcaline;

  – oxigenarea normala a celulei;

  – schimb cationic la nivel celular, astfel reuseste sa extraga ca un burete toti ionii pozitivi din organism de la metale grele, ioni radioactivi, pesticide,microbi, virusi, etc. ;

  – toate organele sunt influentate pozitiv, iar functiile lor sunt revigorate;

  – energia intregului organism este recalibrata,

         Celulele normale au o incarcatura neutra. Zeolitul dupa ce se incarca prin absorbirea ionica pozitiva a toxinelor din organism, devine la randul lui pozitiv si atunci ataca celulele canceroase care au sarcina ionica negativa.

         Trebuie stiut de la inceput, ca o cura cu zeolit implica un regim alimentar sanatos. Daca vom continua pe durata curei sa ducem o viata nesanatoasa, zeolitul isi va produce efectele cu intarziere, sau este posibil,  in cazuri rare sa fie respins de organism(1/40.000).

         Pentru a ne lamuri pe deplin haideti sa mai facem o paranteza culturala. Postul este prevazut in toate culturile/teologiile din lume. Crestinismul nu s-a abatut nici el de la traditie, si ne impune sa postim inaintea marilor sarbatori religioase. Astfel ne detoxifiem si recalibram organismul. Un crediincios astfel purificat, cand intra in Biserica pentru a sarbatori sau a celebra Sfanta zi este pregatit pentru a se purifica spiritual, cu alte cuvinte poate accede mai usor la nivelul energetic Divin. Desigur Rugaciunea spusa cu fierbinteala, insotita asadar de o meditatie profunda(enstaza) il va ajuta pe crediincios sa intre in legatura directa cu Planul Divin. Marele nostru savant Mircea Eliade ne spune foarte frumos ca Omul traieste in doua realitati: realitatea terestra(trecatoare) si realitatea spirituala(eterna). Relitatea terestra o petrcem in Timpul Terestru, iar realitatea sprituala o petrecem in Timpul Liturgic. Fiecare sarbatoare religioasa o petrecem in Timpul Liturgic, fiecare dupa puterile lui …spirituale,

Iata pe scurt cateva  grave afectiuni ce pot fi ameliorate semnificativ cu ajutorul zeolitului:

                                *Intoxicatia cu metale grele.

          Asa cum am aratat, zeolitul extrage prin schimb cationic, tot ce este incarcat cu sarcina ionica pozitiva, respectiv toate metalele grele pe care le asimilam prin mancarea”moderna”, apa ,aer si diverse bauturi,  si anume mercurul, plumbul, cadmiul, arsenicul si altele. Zeolitul mai este numit de catre oamenii de stiinta “capcana de metale grele”. Consecinte ale intoxicatiei cu metale grele sunt boli dintre cele mai diverse, de la cele ale sistemului nervos, la cele ale metabolismului pana la cele tumorale.

                                  *Intoxicatia cu pesticide

             Aceste substante ajung in organismul uman in primul rand prin hrana. In tara noastra in ultimii 20ani s-a importat fara nici un control serios, legume, fructe, carne imbibate cu pesticide, provenite mai ales din tari din afara UE, care nu respecta nici un fel de norme. Mai nou am inceput sa importam si chiar sa cultivam cereale si nu numai, modificate genetic; sunt cereale modificate nike nfl Jerseys wholesale usa genetic care au introduse in structura lor genetica pesticide; sunt culturi de mare randament la hectar, dar deosebit de periculoase pentru om.

Pesticidele ajunse in organismul nostru, produc in scurt timp afectiuni alergice, scad imunitatea, cresc riscul de afectiuni tumorale.

                                  *Intoxicatia cu xenoestrogeni

          “Xenos” – strain si “estrogen” – hormon feminin. Este asadar vorba despre hormoni feminini de origine sintetica ajunsi in corpul nostru. Acesti hormoni sintetici provin din concentratele cu care sunt hranite animalele in crescatorii, pesticidele cu care sunt tratate culturile agricole, anticonceptionalele de toate felurile, cosmeticele de sinteza ce contin conservanti si alti agenti chimici de sinteza, plasticul din peturi,etc.

Xenoestrogenii sunt o sursa majora de aparitie a sterilitatii la femei si barbati; astfel se explica explozia de cazuri de infertilitate din ultimele cheap nike nfl Jerseys free shipping doua decenii.

                                   *Boala canceroasa

            Administrarea zeolitului se dovedeste a fi deosebit de benefica in prevenirea, dar si in ameliorarea bolilor canceroase. Statistica arata o rata a curabilitatii de 78% pentru cei in stadii terminale ale cancerului, si o rata de 89% de supravietuire. Zeolitul are efecte in trei etape:

 – preventie deoarece extrage din organism substantele cu potential cancerigen;

– este imunostimulator, asadar un organism cu imunitate normala elimina el insusi celulele maligne;

– efect antitumoral direct deoarece distruge celula canceroasa si stimuleaza inmultirea celulelor rosii.

                                   *Cancer de prostata

             In baza cazuisticii, ultimele studii arata ca tratamentele cu zeolit aplicate in tumorile maligne ale prostatei(adenocarcinoame) au avut o eficenta extaordinara. Unii cecetatori apreciaza ca zeolitul activeaza enzima P21, care controleaza progresia ciclului celulei, astfel cand zeolitul intra in celula canceroasa, enzima P21 opreste cresterea tumorii.

                                  *Cancer de piele, psoriazis

             Tratamentele interne cu Zeolit capsule si externe  cu Zeolit pulbere –  pasta de zeolit, aplicate de doua ori pe zi sunt foarte eficiente in mai multe forme de cancer al pielii(carcinom cu celule bazale, carcinom cu celule scamoase, melanom) precum si in tratarea psoriazisului.

              Rezultatele partiale arata ca zeolitul are efecte semnificative si in cancerul pulmonar, cancerul bucal si faringian, cancerul intestinal, cancerul mamar, cancer genital, precum si in leucemia acuta si in cea cronica.

Cancer san- Zeolit Darul Naturii

              In afectiuni grave, dar mai ales in cele tumorale se recomanda combinatia Zeolit+Stemulin. Probioticele sunt produse recente si sunt indicate in variate afectiuni de la osteoporoza si reumatism pana la afectiuni tumorale. Principala lor capacitate este aceea ca trimite o comanda de multiplicare a celulelelor Stem, care sunt raspunzatoare de impulsul de refacere a celulelor din organism. Cu alte cuvinte Zeolitul distruge celula canceroasa, iar Probiobitul reface celulele organului afectat.

             Zeolitul mai este eficient si in diaree, infectii intestinale, Gastrita hiper-acida si ulcer gastric, deficiente imunitare, infertilitate la barbati, autism – imbunatatire a atentiei, a  capacitatii de a primi informatii si de a comunica, hepatita virala, infectii virale. Functie de afectiune dar si de  stadiul acesteia, noi stabilim linii terapeutice, dozajele precum si programul terapeutic.

            Precautii. Zeolitul este contraindicat celor care iau medicamente pe baza de litiu sau alte metale, deoarece le extrege pur si simplu, iar medicamentul nu-si mai face efectul; astfel inainte cu doua zile de sedinta de citostatice, cura cu zeolit se intrerupe, iar dupa doua zile de la citostatice, Zeolitul poate fi adminstrat nike nfl Jerseys wholesale china fara probleme – detoxifica organismul in urma citostaticelor care sunt devastatoare mai ales pentru ficat.

CONTRAINDICATII. Zeolitul este contraindicat bolnavilor care au suferit un transplant de organe.

            In practica nu s-au observat efecte adverse la administrarea acestui mineral. El se elimina din organism in totalitate in 6-8 ore de la ingerare.

           Conform FDA, Agentia Americana pentru Controlul Hranei si al Medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a fi fara riscuri pentru sanatate.

Avem deja foarte multi pacienti care au achizitionat Zeolit, care revin pentru noi comenzi deoarece au rezultate semnificative in ameliorarea afectiunilor; este vorba de bolnavi de cancer, boli ale ficatului, reumatism,etc.

Produsele prezentate pe acest site se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comandate. Nu ne asumam raspunderea pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

Pentru comenzi rapide apelati telefoanele afisate pe site, sau completati formularul Comanda produse pentru linii terapeutica, doze, program terapeutic, va rugam sa ne contactati pe email sau la tel. 0769.747.614.

Livrarea se face prin curier rapid in max. 48ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *