Zeolitul, 4 calitati miraculoase
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Zeolitul, 4 calitati miraculoase

1. Detoxifiant prin Schimb Cationic

  • Zeolitul este incarcat cu sarcina ionica negativa
  • Celula umana are sarcina neutra
  • Toxinele, virusii, bacteriile, agentii patogeni, dar si celulelehentic Juston Burris Jerseys bolnave au sarcina ionica pozitiva
  • Celula tumorala are sarcina ionica  negativa

Cercetarile au demonstrat ca zeolitul, cunoscut si sub denumirea de piatra magica, mai intai atrage cationic si absoarbe  metale grele, ioni radioactivi, xenoextrogeni, pesticide, bacterii, virusi, etc., toti acesti contaminanti avand sarcina ionica pozitiva.

In cadrul acestui proces care se numeste „schimb cationic”, Zeolitul cedeaza catre organism Calciu, Magneziu, Potasiu si Sodiu, 4 elemente vitale. Apoi Zeolitul isi schimba sarcina ionica, care devine usor pozitiva.

zeopia

Detoxifierea, curatarea interna a organismului, este esentiala pentru prevenirea unor afectiuni ce se pot agrava in timp: constipatia, tranzitul intestinal lent, functionarea ineficienta a organelor interne, pierderea in greutate etc.

Corpul uman functioneaza dupa un ciclu natural cotidian si dispune de mecanisme ce trebuie sa aiba ca efect eliminarea toxinelor ce se aduna in organism din alimentatie sau aerul poluat. Astfel, organismul trebuie sa elimine zilnic – daca este sanatos si mecanismele sale functioneaza corect – toxine prin colon, rinichi, plamani, ficat, piele.

Acest ciclu de detoxifiere naturala nu va functiona eficient in cazul excesului de grasimi, carne, lactate grase, alimente rafinate ce contin produse chimice nocive.

In aceste conditii, mecanismele naturale de excretie (responsabile cu detoxifierea organismului) nu vor mai fi capabile sa elemine in totalitate toxinele de origine fizica, chimica, biologica sau Wholesale New York Jets Jerseys nucleara.

Odata ce toxinele se vor acumula in organism, va fi afectat intregul metabolism si functionarea sanatoasa a organelor interne. Atunci ne vom confrunta cu o stare generala de disconfort, cauzata de digestia dificila, disfunctiile colonului, scaderea imunitatii, probleme renale, hepatice, respiratorii, cutanate, hormonale, musculare sau nervoase.

Aici intervine insa terapia naturala cu  Zeolit sub forma de pulbere sau capsule, care ajuta organismul sa elimine toate acele substante care ii afecteaza functionarea corecta si sanatoasa.

2. Regleaza PH-ul organismului

 In timpul schimbului cationic, proces prin care extrage si cedeaza, piatra magica – zeolitul,  reuseste sa modifice PH-ul organismului. Noi toti din cauza poluarii, a stressului, evoluam spre o deteriorare a sanatatii, deoarece tindem spre un PH acid. Ei bine, s-a demonstrat ca zeolit-ul reuseste sa aduca PH-ul organismului in limitele normale alcaline : pH 7,35 – 7,45 .

Restabilirea pH-lui alcalin al corpului are ca efecte ameliorarea nivelului energetic, oxigenarea corecta a organismului si mai ales functionarea normala a sistemului imunitar.

De asemenea, mineralul atrage si limiteaza protonii in exces care cresc aciditatea, contribuind astfel la vindecarea unor afectiuni precum  hiperaciditate, candidoza, artrita.

3. Antioxidant

Zeolitul datorita sarcinii ionice negative, reuseste sa extraga de pe vasele de sange  LDL coleasterol, depunerile de ateroame, cheagurile de sange. Datorita acestei proprietati extraordinare, zeolitul este folosit cu rezultate exceptionale in tratarea unor afectiuni ale circulatiei-cardiopatie ischemica, ischemie cerebrala, ateromatoza, tromboflebita, varice, accidente vasculare, etc. –  sau afectiuni care induc obstructia vaselor sanguine cum ar fi hipercolesterolemia.

4. Distruge celula tumorala

Terapiile naturale cu zeolit, au date rezultate spectaculoase in distrugerea tumorilor. Zeolitul dupa ce extrage toxinele din organism, isi schimba sarcina ionica, aceasta devenind usor pozitiva. In acest moment el se lipeste de membrana celulei tumorale care are sarcina ionica negativa, astfel incepe procesul de distrugere a celulei canceroase. Zeolitul distruge membrana, apoi citoplasma si nucleul celulei canceroase. Apoi, evident le absoarbe, iar cristalul de zeolit astfel incarcat  se elimina in totalitate din organism la 6-8 ore de la ingerare.

Zeolitul, acest mineral extraordinar, mai are si alte proprietati subsecvente acestor 4 calitati  magice. Aceste patru proprietati nu le  mai intalnim in mod natural la nici un produs de pe Terra. Printre calitatile subsidiare celor 4 Daruri Ceresti, enumeram:  imunomodulator, hepatoprotector, colesterolemiant, sparge si elimina pietrele la rinichi, regleaza circulatia sanguina a corpului inclusiv la nivel cerebral, reface elasticitatea vaselor de sange, reface energia vitala, reface libidoul si pofta de viata.

Terapii naturale cu Zeolit: administrare si recomandari

 Tratamentul cu Zeolit consta in administrarea sub forma de pulbere macinata foarte fin, sub forma de capsule si/sau pulbere.

Zeolit Detoxy-Max contine Zeolit, varietatea „clinoptilolit”, singurul zeolit ce are proprietati terapeutice miraculoase. Studiile si cercetarile au demonstrat ca remediul este 100% sigur si non-toxic, iar metalele grele si nocive sunt eliminate din organism in totalite, in urma unei terapii corecte si sustinute.

Terapii naturale cu Zeolit Detoxy-Max pot fi urmate in deplina siguranta de catre bolnavi din orice categorie de varsta, inclusiv de catre copii sau animale de companie. Aici facem o paranteza pentru a va informa ca printre pacientii nostri se afla si animale. De exemplu, am salvat un caine complet paralizat si obez. Dupa cateva luni de tratament, acest caine acum este sanatos,  a slabit, se joaca si alearga prin curte, este cu alte cuvinte in parametri normali

*Mentionam ca foarte important este dozajul si durata tratamentului. De aceea este foarte necesar sa se inceapa un program terapeutic sub supravegherea noastra, deoarece scopul noustru este sa aducem o ameliorare semnificativa a starii de sanatate a pacientului. Am intalnit numerosi  pacienti care au achizitionat zeolit, dar din cauza ca nu au urmat o cura corecta-doza, durata- rezultatele au fost minime sau chiar nule.

**Mentionam ca  ZEOLITUL nu este un panaceum universal. ZEOLITUL, datorita capacitatilor sale multiple precum si a paletei terapeutice foarte mari, poate fi folosit in tratamente singur sau asociat cu rezultate ameliorante uneori spectaculoase.