Vitamina E FORTE din Surse Naturale: 400 U.I./60 cps
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Vitamina E FORTE din Surse Naturale: 400 U.I./60 cps

Vitamina E Naturala

FORTE

400 UI /60 capsule gelatinoase 

 PRET 50 RON

 

Ne-sintetica, Extrasa 100% din surse naturale

 

Poarta ?tampilele: GMP ?i ISO 9001 de la Organika®

VITAMINA ESENTIALA ANTIOXIDANTA

 

Vitamina E este un antioxidant cheie. Cercetarile au aratat ca suplimentarea cu Vitamina E inhibeaza in mod clar avansarea aterosclerozei la indianapolis colts Jersey youth bolnavii cu boli de inima. In Cambridge Antioxidant Study, publicat de jurnalul medical Britanic  Lancet in 1996, bolnavii de ateroscleroza coronariana care au luat vitamina E au avut un risc de alte atacuri de cord cu 77% mai mic decit bolnavii care au luat placebo. Intr-un studiu separat axat pe efectul tocotrienolilor asupra asupra colesteroluli, se pare ca acestia inhibeaza activitatea ficatului de sinteza a colesterolului, doze mai wholesale indianapolis colts Jerseys pictures mari de vitamina E rezultind intr-o reducere cu 10% a colesterlului “rau” (LDL)

 

Vitamina E poate s joace un rol si in protejarea organismului contra diferitelor boli cronice, al incetinini intr-o oarecare masura a procesului de imbatranire. Vitamina E are efecte positive in: afectiunile circulatorii, complicatiile la nivelul nervilor cauzate de diabetul zaharat, colesterol marit, endometriosis, intarirea sistemului imunitar si  a memoriei. Vitamina E ajuta si la reglarea sistemului hormonal ajutind la mentinerea unei activitati sexuale normale atit la barbati cat si la femei.

 

Conform recomandarilor din Scrisoarea de Sanatate (Wellness Letter) a Universitatii Berkeley din California, toate persoanele ar trebui sa consume zilnic pna la 800 UI (Unitati Internationale) de vitamina E (incluzind vitamina E obtinuta din alimentatia obisnuita)

 

Ultimele Jalen Reeves-Maybin Womens Jerseys cercetari arata ca Vitamina E este mult mai eficienta daca James White Youth Jerseys este asociata cu Vitaminele A si C fomand asa-numitul complex antioxidant indianapolis colts Jersey store “ACE” (in traducere Romaneasca “AS”)

 

COMPOZITIE

Vitamina E (d’alpha Tocopherol din surse naturale)………………………..400 U.I.

 

ADMINISTRARE

1 capsula pe zi in timpul mesei.

Produs Avizat de IBA-Notificare Seria AA Nr.2766/2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *