Vitamina D-3 Forte: 400 UI/90 capsule
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Vitamina D-3 Forte: 400 UI/90 capsule

VITAMINA D-3 Forte

400 UI / /90 Capsule

100% NATURALA

CALITATE SUPERIOARA

Vitamina D-3 Forte: 400 UI/90 capsule

PRET 50 RON

Vitamina D3 joaca un rol important in asimilarea calciului si a fosforului precum si in fixarea acestora in oase si in dinti. Aceasta vitamina previne instalarea rahitismului, de unde si denumirea de vitamina antirahitism. Vitamina D3 are un rol si si in metabolismul magneziului, fierului si hidrocarburilor, precum si in mentinerea unui raport optim intre calciu si fosfor. Vitamina Jonathan Cooper Jerseys D3 ajuta la:

Evitarea carierii severe a dintilor;

Preventia osteoporozei, tratarea osteoporozei (in asociere cu Calciu si alte substante sinergice)

Buna functionare a tiroidei, paratiroidei si hipofizei.

Vitamina D3 se asociaza sinergic cu Vitaminele A si C

Trebuie mentionat si faptul ca Indianapolis Colts Jerseys eficacitatea acestei vitamine este optimizata de prezenta vitaminelor A, C si a colinei, precum si a calciului si fosforului. Impreuna cu vitaminele A wholesale indianapolis colts Jerseys framed si C, actioneaza preventiv in cazul racelii.

INDICATII: rahitism (la copii), reumatism, gravide si lauze, fragilitate a oaselor si dintilor

Pentru copii, in functie de varsta, necesarul zilnic de vitamina D este de 400-1.000 U.I. Necesarul cheap indianapolis colts Jerseys on sale de vitamina D creste insa in caz de rahitism, tetanie, spasmofilie, osteomalacie Alexander Mogilny Jerseys si osteoporoza, carii dentare, fracturi, boli infectioase si tuberculoza cutanata. De asemenea, necesarul de Vitamina D3 creste o data cu inaintarea in varsta.

COMPOZITIE:

Vitamina D3 (Colocalciferol) ……….400 U.I. (10 mcg)

ADMINISTRARE: 1-2 capsule/zi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *