VITAMINA C 500 Super-Tamponata cu Bioflavonoizi+ Rutin: 90 cps
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

VITAMINA C 500 Super-Tamponata cu Bioflavonoizi+ Rutin: 90 cps

Vitamina C 500 Super-Tamponata

 cu Bioflavonoizi+ Rutin

 PRET 70 RON

Ne-acidica. Super-antioxidanta

90 capsule

Un produs Unic de la Organika®

 

Comparativ cu Ester C dar mai ieftin.

 

Fabricat sub stampilele QCM si ISO 9001

 

Antioxidant, Imunostimulant

Raceli, Astma, Alergii, Inflama?ii, Viroze

 

Vitamina C derivata din Ascorbat de Calciu este mai usor absorbita in singe si totodata, fiind ne-acidica, nu ataca mucoasa stomacala sau intestinala. Ascorbatul de Calciu se pink indianapolis colts Jerseys descompune in organism rezultind in Vitamina C pura, bioabsorbabila + Calciu elementar. Deci acest produs aduce si un aport implicit de Calciu usor absorbit de catre organism.

 

Bioflavonoizii mai sunt denumiti si Vitamina P cheap indianapolis colts Jerseys stores intru-cit au proprietati asemanatoare vitaminelor. Ei nu pot fi sintetizati de catre organism si nu pot fi deci obtinuti Authentic Xavien Howard Jerseys decit prin administrare de suplimente nutritive.

 

Bioflavonoizii sunt antioxidanti puternici Sam Reinhart Jerseys care reduc riscurile pentru multe afectiuni. Bioflavonoizii reduc trigliceridele si colesterolul. Maresc permeabilitatea capilarelor si reduc concentratia de celule sanguine in zonele de inflamatie. Bioflavonoizii dilata arterele mai mici imbunatatind circulatia sanguina. Bioflavonoizii stimuleaza producerea bilei, influenteaza glandele Wholesale Indianapolis Colts Jerseys endocrine si au proprietati anti-parazitice si anti-bacteriene. Bioflavonoizii actioneaza similar cu aspirina, reucind adezivitatea placulara. Bioflavonoizii joaca un rol important in mentinerea sanatatii structurale si a permeabilitatii capilarelor (terminatiile arterelor sanguine). Pentru aceste motive este unul dintre putinele remedii pentru tratarea hemoroizilor. Combinarea de catre Organika a Vitaminei C cu Bioflavonoizi si cu Rutin, creeaza o formula antioxidanta superioara. Rutin este un antioxidant fenolic care actioneaza cu precadere contra super-radicalilor liberi.

 

COMPOZITIE

Ascorbat de Calciu……500 mg

Descompunindu-se in 410 mg de Vitamina C bioabsorbabila si 90 mg de Calciu bioabsorbabil

 Bioflavonoizi……40 mgRutin……………….60 mg

 

ADMINISTRARE 1-2 capsule pe zi sau dupa indicatia medicului

Produs Avizat de IBA-Notificare Seria AA Nr. 2764/2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *