W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

VITAMINA C 100% pura Cristale solubile+ Acerola: 150 grame

 

VITAMINAC 100% PURA

CRISTALE 100% SOLUBILE

Cu ACEROLA

 Aroma de Portocale

PRET100 RON

 

150 g (150.000 mg)

Echivalentul a 300 tablete de Vitamina C-500
Fabricata in Canada cf. normei GMP

 

Fabricat conform standardelor de calitate QCM si ISO

Anticancerigen, Imunostimulator, Antioxidant

Vitamina C este una dintre vitaminele cele mai potente si mai necesare. Doze mari de 6-12 g/zi sau uneori chiar 20g/zi se folosesc in terapia alternativa a cancerului in special asociata cu doze mari de ciuperca REISHI (Ganoderma Lucidum) standardizata la 30% polizaharide (REISHI 5000).

Vitamina C este esentiala pentru sintetizarea de catre organism a colagenului. Colagenul este esential pentru mentinerea elasticitatii cartilajelor (de la articulatii), a tesuturilor, a pielii si a peretilor circuitului cardio-vascular. Vitamina C ajuta la absorbtia calciului fiind deci importatnta pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor.

Doza zilnica recomandata pentru oamenii sanatosi este de 1-1,5 grame (1.000-1.500mg)

Forma cristalizata este mai usor de administrat intru-cit este usor dizolvabila si poate fi adaugata usor in sucuri de fructe.

De asemena este mai ieftina sub forma de pulbere decat sub forma incapsulata sau tabletata. Tabletarea in general inseamna adaugarea de ingrediente suplimentare pe cand sub forma de pulbere se administreaza Vitamina C 100% pura.

COMPOZITIE:

Vitamina C …………………………….150 g

(90% Acid Ascorbic; 10% Extract din Acerola)

Aroma Naturala de portocale

Fiecare ¼ (un sfert) lingurita contine aproximativ 1.200 mg de vitamina C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *