W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Vitamin E

Vitamin ”E”

 

cod 45960

Pret

Catalog   90 lei

Supliment alimentar cu actiune antioxidanta

Flacon cu 90 capsule/24 g

Compozitie/capsula:  Vitamina E (d-αlfa tocoferol, d-αlfa tocoferol succinat, d-αlfa tocoferol acetat), excipienţi.

Mod de administrare –   cate 1 capsula pe zi, in timpul mesei.  A nu se depasi doza zilnica recomandata.  

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui. Femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa consulte medicul sau farmacistul inainte de administrarea produsului.

Producator: RBC LIFE SCIENCES Inc., SUA

Importator: S.C. CORAL ROYAL CLUB S.R.L., str. Maramures, nr. 24B, Otopeni, Jud. Ilfov.

Produs notificat la Institutul Bioresurse Alimentare (nr. AA 2543/2008)

 

Consumul produsului „Vitamin E” menţine vitalitatea multor sisteme importante (cardiovascular, reproductiv, imunitar) şi împiedică apariţia unor afecţiuni grave, legate de deficitul acestei vitamine în organism.
În calitate de antioxidant, vitamina E, împiedică deteriorarea celulelor, încetinind oxidarea lipidelor (grăsimilor) şi formarea radicalilor liberi, protejând totodată alte vitamine liposolubile împotriva degradării de către oxigen, contribuie la o mai bună asimilare a acestora.
Rolul principal al acestei vitamine constă în reglarea conţinutului de oxigen la nivel celular, împiedicând suprasaturarea ţesuturilor cu oxigen. Are un rol important în metabolismul respiraţiei celulare şi creşterea rezistenţei. De aceea, sportivii şi persoanele care duc un mod de viaţă activ trebuie să aibă grijă să completeze rezervele vitaminei E în organism.
Vitamina E împiedică distrugerea eritrocitelor, contribuie la creşterea permeabilităţii şi fragilităţii capilare, scade coagularea sanguină şi împiedică formarea trombelor vasculare, participă la sinteza proteinelor, divizarea celulară, dezvoltarea placentei, formarea hormonului gonadotropina, care stimulează la rândul său sinteza hormonilor sexuali şi în mod implicit, a spermatozoizilor şi ovulelor în organismul uman. Participă la funcţionarea celor mai importante glande de secreţie internă, normalizează funcţia reproductivă, împiedică apariţia ateroscerozei, modificărilor degenerativ-distrofice în muşchiul cardiac şi musculatura scheletică, îmbunătăţeşte alimentarea şi capacitatea contractilă a cordului.
Joacă un rol important în schimbul de seleniu, care, fiind un antioxidant, contribuie la asigurarea protecţiei membranelor celulare împotriva acţiunii degradante a radicalilor liberi.
Totodată, vitamina E este numită „vitamina tinereţii”, întrucât încetineşte procesele de îmbătrânire, împiedică apariţia pigmentării legate de vârstă, este necesară pentru formarea fibrelor de colagen şi elastină ale substanţei intercelulare, reface epiderma, reglează balanţa de apă a stratului superior al pielii, protejând-o împotriva deshidratării.

Utilizare

Consumul produsului „Vitamin E Clusters” este benefic pentru

  • profilaxia aterosclerozei şi afecţiunilor cardiovasculare;
  • menţinerea funcţiei glandelor sexuale;
  • întărirea sistemului imunitar;
  • profilaxia modificărilor degenerative în articulaţii, ligamente şi muşchi;
  • îmbunătăţirea aspectului tenului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *