Ulei de ricin
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Ulei de ricin

Ulei de ricin

  ulei pentru terapii de curatare a colonului

pret 25 lei

Prezentare flacon sticla , 100 ml, uz intern / extern

 

Antiinflamator, laxativ si depurativ, uleiul de ricin curata în profunzime, si lasa tesuturile hidratate prin efectul lubrefiant si nutritiv.

Administrare

– cura de detoxifiere de 30 de zile  –  o lingurita împreuna cu o cana de ceai cald de ghimbir luat înainte de culcare.

– purgatia terapeutica –  dimineata se iau 4-6 linguri de ulei de ricin dupa care se asteapta 30-60 minute pentru a se produce efectul purgativ. Dupa primul scaun se consuma 3-4 litri de ceai de ghimbir, în decurs de 2-3 ore.

– uz extern –  comprese, masaj usor.

Actiuni

Calmant, sedativ, emolient, purgativ, analgezic, detoxifiant, antitumoral, antispasmodic. Este un remediu puternic pentru eliminarea inflamatiei si curatarea canalelor corpului si pentru îndepartarea acumularilor nocive (hiperaciditate, toxine, sedimente), existente la nivelul acestor sisteme de canale. Elimina cele trei forme de impuritati din tubul digestiv: Kapha (mucusul acumulat în stomac), Pitta (bila si secretiile acide din intestin) si Vata Aut (gazele intestinale care se formeaza în special în colon).

Indicatii uz intern

Constipatie, artrita, lombosciatica, halena, adenom de prostata, hernie, tumori abdominale, epilepsie. Este un bun ameliorator al durerilor, indicat în dureri de spate si abdominale, chisturi ovariene, crampe menstruale si problemele genitale în general. Favorizeaza transpiratia si scade febra.

Indica?ii uz extern

Favorizeaza vindecarea inflamatiilor, arsurilor si plagilor, în caz de entorse, caderea parului.

Contine ulei de ricin

Producator Laborator Centrul Medical Ayurveda Sibiu

2 Responses to “Ulei de ricin”

  1. Carmen Magdalena Sascău says:

    Bună ziua!
    Sunt cultivator de ricin. Cu cine as putea vorbi pentru o viitoare colaborare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *