W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Tuberculoza

Produsele Coral Club pot fi folosite ca adjuvant in tratamentul afectiunii Tuberculoza, conform schemei de tratament naturist de mai jos.

Produse Coral ClubMod de administrareActiunea Produselor Coral Club

Foarte Important

Coenzyme – Q1060 mg zilnicContribuie la transferul oxigenului la ţesuturile pulmonare.
Coral-Mine1 pacheţel la pahar de apă plus 1 pacheţel la 1,5 l apă pe zi între meseÎn perioada acută contribuie la rapida calcinare a cavernelor. În perioada de recuperare, resoarbe calcinaţii din plămâni şi ganglionii limfatici.
Argint coloidal1 doză/4 puf/2-3 ori pe zi la inspirAcţionează ca antibiotic natural. Previne procesul infecţios, stimulează sistemul imunitar.
Aloemannan1 capsulă de 2-3 ori pe ziAsigură terapie stimulatoare pentru bolnavii cu TBC cronic, care nu răspund pozitiv la tratament.
Microhydrin1 capsulă de 3 ori pe zi la masăPuternic antioxidant. Intensifică semnificativ efectul în efectuarea unei terapii standardizate cu mai multe substanţe chimice.

Important

Phycotene1-2 capsule pe zi la masăStimulează elaborarea de surfactant, previne formarea de caverne.
Eyebright2 tablete de 2 ori pe zi la masăAjută în tuberculoza cutanată la copii.
MagiCal2 tablete de 2 ori pe ziSe foloseşte cu scop de hiposensibilizare.
First Food2-3 capsule pe zi la masăAsigură o terapie stimulatorie ce se foloseşte la bolnavii cu intoxicaţie cronică, ce răspunde greu la tratament.
Garlic1 capsulă de 3 ori pe zi la masă. De dorit să se mestece capsulaContribuie la prevenirea dezvoltării unui proces inflamator secundar.
Vitamina E cu nanoclusteri1 capsulă pe zi la masăAntioxidant. Protejează ţesutul pulmonar şi asigură alimentarea cu oxigen a celulelor.
True Lecithin sau Coral Lecithin1 capsulă de 2-3 ori pe ziNu permite lipirea alveolelor pulmonare.

Util

Green Phyto Power

 

1 doză/linguriţă/2-3 ori pe ziSe foloseşte pentru îmbunătăţirea metabolismului şi îmbunătăţirea funcţiei hepatice. Este importantă perioada recuperării.
Digestion Formula

Sau Assimilator

3 tablete de 2 ori/zi cu 30’ intainte de masaContribuie la reducerea inflamaţiei, descompunerea substanţelor nutritive necesare.
Zinc1 tabletă pe zi la masăÎmbunătăţeşte activitatea sistemului imunitar şi accelerează procesul de vindecare.

Completare

Bioshape3 tablete de 2 ori/zi cu 30 de minute înainte de masăAsigură o dietă specială, ce compensează necesarul de proteine sporit al organismului.
Spirulina capsule2 capsule de 2 ori pe ziIntensifică imunitatea. Accelerează vindecarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *