Tratamente-recomandari
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Tratamente-recomandari

Conform FDA (Food and Drug Administration), agentia americana pentru controlul hranei si new york jets Jerseys uk al medicamentelor, tratamentele pe baza de Zeolit sau mineralul minune, nu au efecte secundare si nu prezinta riscuri pentru organism.

Se recomanda insa atentie, atunci cand tratamentele naturale pe baza de zeolit sunt administrate in acelasi timp cu alte tipuri de tratamente si remedii, si anume:

  • Nu se recomanda administrarea simultana cu medicamente pe baza de litiu sau alte metale, pentru ca zeolitul, prin throwback new york jets Jerseys actiunea sa, le va elimina din DeSean Jackson Womens Jerseys organism iar acestea nu-si vor mai produce efectele terapeutice. Este cazul bolnavilor de cancer ca fac citostatice. In acest caz bolnavul trebuie sa intrerupa cura cu zeolit inainte cu 24-48ore de sedinta de citostatice, si sa reia cura cu zeolit dupa 24-48 ore de la aceasta. Atentie! Terapiile naturale cu Zeolit ajuta bolnavul de cancer sa se refaca dupa sedintele devastatoare de citostatice.
  •  Nu se recomanda tratamentul cu Zeolit celor care au efectuat un transplant de organ/e. Acesti bolnavi toata viata de dupa transplant, iau imunosupresoare care au rolul sa inhibe sistemul imunitar, ceea ce face ca organismul lor sa nu respinga organul strain transplantat. Zeolitul este imunomodulator si exista pericolul ca sistemul imnunitar sa respinga organul transplantat.

crist

Pentru ca terapiile naturale cu Zeolit Detoxifiant, capsule sau pulbere, sa-si produca efectele si sa actioneze eficient, este recomandata o cura de cel putin 4 luni/an. In functie de afectiune, de felul in care raspunde organismul, de dozajele prescrise, tratamentul poate dura si trebuie sa dureze mai mult de 4 luni. Se recomanda ca la 4 luni sa se faca un control de specialitate si evident un set de analize obiective. In functie de rezultate, se va hotara in ce mod se va continua cura cu ZEOLIT.

Zeolitul nu este un panaceum universalae, indiferent de modul in care este promovat. Sunt afectiuni unde se obtin rezultate numai cu Zeolit, de asemenea sunt subiecti care reactioneaza foarte repede la tratamentul cu acest mineral, dar sunt afectiuni unde este necesar sa asocim zeolitul cu  alte produse naturale specifice afectiunii, sa asociem Stemulin datorita actiunii sale de refacere si protectie celulara, precum si spectrului mare de afectiuni pe care il acopera; functie de afectiune, de gradul de evolutie, de felul in care raspunde organismul, linia de tratament poate contine si alte produse cu efecte terapeutice recunoscute.

Medicina naturista are la baza conceptul holistic care contine 4 etape distincte:

.  detoxifierea – numai cu zeolit

.  deparazitarea – numai cu zeolit sau asociat functie de infectie

.  tratamentul – numai zeolit sau asociat

.  intretinerea – numai cu zeolit

Dupa cum se vede zeolitul are actiuni atat de Justin Tucker Youth Jerseys complexe incat el participa singur sau asociat in toate aceste etape. Sunt producatori care au recomandari terapeurice/linii de tratament care contin produse foarte eficiente dar foarte costisitoare in intregul lor si mai ales in timpul necesar parcurgerii celor 4 etape. Liniile noastre de tratament incep cu zeolit, datorita spectrului mare de calitati terapeutice ale acestui mineral, de aceea raportul calitate/pret/rezultate curative, este mai echilibrat si mai putin costisitor. In general cautam sa avem rezultate cu minimum posibil, deoarece suntem constienti ca avem de a face in general cu bolnavi cu posibilitati financiare reduse.

Precautii

Este New York Jets Jerseys posibil ca in primele zile de la administrare, sa resimtiti stari neobisnuite de ameteala, dureri musculare si ale articulatiilor, usoare fluctuatii de tensiune sau balonari; la unii subiecti aceste stari apar si dupa o luna, sau apar la marirea dozelor.

Aceste stari sunt manifeste la aproximativ 10% dintre cei care folosesc acest tratament si sunt cauzate de excesul de toxine din organism sau de sistemul imunitar slabit. Fenomenul se numeste ”Ëfectul de videcare” sau ”Ëfectul Herxheimer”.

Starile de disconfort si de oboseala vor disparea in primele 2-3 zile de la aparitie; in caz ca ele persista se va reduce doza zilnica, pana la disparitia acestor fenomene. Apoi se va proceda la o crestere graduala a dozei. De aceea, si nu numai, este extrem de important sa aveti o legatura permanenta cu noi, deoarece numai in acest fel va putem oferi cele mai bune sfaturi, dozaje, asocieri, etc.

Foarte Important !

Bolnavul trebuie sa tina o legatura pemanenta cu noi, deoarce avem obligatia morala sa indrumam pacientul pe toata durata curei pana la obtinerea rezultatului dorit.