W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Tratamente Hiperuricemie

DETOXIN 30 zile- Protocol Detoxificare Colon, Ficat, Rinichi
320.00 LEI

DETOXIN 30 zile- Protocol Detoxificare Colon, Ficat, Rinichi

Procedura DETOXIN? este cel mai eficient program pentru detoxificarea organelor esentiale ale organismului. Contine o combinatie complexa de fitonutrienti intr-o formulatie conceputa pentru un effect sinergistic maximal.

GOUTRIN 60 caps.
85 LEI

GOUTRIN 60 caps.

Goutrin de la Organika este un blend proprietar care combina sinergistic 4 extracte standardizate cu Ascorbatul de Calciu (o sursa de Vitamina C si Calciu elementar). Efectul creat neutralizeaza Acidului Uric pe cale naturala, fara medicament.

HERBAL DIURETIC 100 cps.
55 LEI

HERBAL DIURETIC 100 cps.

Nature?s HarmonyŽ Herbal Diuretic este un amestec naturist traditional de pulberi extracte concentrate din plante care ajuta la eliminarea retentiei de apa in organism concomitent cu ?spalarea? sistemului urinar.

STEMULIN - Activator Celule Stem - 90 capsule
190 LEI

STEMULIN – Activator Celule Stem – 90 capsule

REFACEREA ORGANELOR BOLNAVE, DEGENERATE, IMBATRANITE, RESTAURAREA BALANTEI BIO – CHIMICE, MARIREA TRAFICULUI LIMFOCITELOR SI MONOCITELOR, CELULE STEM, STEM CELL. Este un produs unic !!! 100% natural !!! stemulin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *