Tratamente cu mineralul Zeolit – recomandari
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Tratament Zeolit – Recomandari

Conform FDA (Food and Drug Administration), agentia americana pentru controlul hranei si al Au medicamentelor, tratamentele pe baza de Zeoli, nu au efecte secundare si nu prezinta riscuri pentru organism.

Se recomanda insa atentie, atunci cand curele naturale pe baza de zeolit sunt administrate in acelasi timp cu alte tipuri de tratamente si remedii, si anume:

  • Nu se recomanda administrarea simultana cu medicamente pe baza de litiu sau alte metale, pentru ca zeolitul, prin actiunea sa, le va elimina din organism iar acestea nu-si vor mai produce efectele terapeutice. Este cazul bolnavilor de cancer ca fac citostatice. In acest caz bolnavul trebuie sa intrerupa cura cu zeolit inainte cu 24-48ore de sedinta de citostatice, si sa reia cura cu zeolit dupa 24-48 ore de la aceasta. Atentie! Terapiile naturale cu Zeolit ajuta bolnavul de cancer sa se refaca dupa sedintele devastatoare de citostatice.
  •  Nu se recomanda cura cu Zeolit celor care au efectuat un transplant de organe. Acesti bolnavi toata viata de dupa transplant, iau imunosupresoare care au rolul sa inhibe sistemul imunitar, ceea ce face ca organismul lor sa nu respinga organul strain transplantat. Zeolitul este imunomodulator si exista pericolul ca sistemul imnunitar sa respinga organul transplantat.

Pentru ca terapiile naturale cu  Zeolit , capsule sau pulbere, sa-si produca efectele si sa actioneze eficient, este recomandata o cura de cel putin 4 luni/an- aceasta este perioada recomandata pentru un om sanatos. Pentru un om bolnav, in functie de afectiune, de felul in care raspunde organismul, de dozajele prescrise, tratamentul poate dura si trebuie sa dureze mai mult de 4 luni. Se recomanda ca la 4 luni sa se faca un control de specialitate si evident un set de analize obiective. In functie de rezultate, se va hotara in ce mod se va continua cura cu ZEOLIT.

Zeolitul nu este un panaceum universalae, indiferent de modul in care este promovat pe diverse canale de televiziune. Sunt afectiuni unde se obtin efecte curative numai cu Zeolit, de asemenea sunt subiecti care reactioneaza foarte repede la tratamentul cu acest mineral, dar sunt afectiuni unde este necesar sa asocim zeolitul cu  alte produse naturale specifice afectiunii, sa asociem de ex. Stemulin-care este un regenerator de celule STEM, datorita actiunii sale de refacere si protectie celulara, precum si spectrului mare terapeutic pe care il acopera; functie de afectiune, de gradul de evolutie, de felul in care raspunde organismul, linia de tratament poate contine si alte produse cu efecte curative recunoscute.

Medicina naturista are la baza conceptul holistic care contine 4 etape distincte:

.  detoxifierea – numai cu zeolit

.  deparazitarea – numai cu zeolit asociat cu produse de deparazitare

.  tratamentul – zeolit asociat cu produse naturale indicate afectiunii

.  intretinerea – numai cu zeolit

Dupa cum se vede zeolitul are actiuni atat de complexe incat el participa singur sau asociat in toate aceste etape. Sunt producatori care au recomandari terapeurice/linii de tratament care contin produse foarte eficiente dar foarte costisitoare in intregul lor si mai ales in timpul necesar parcurgerii celor 4 etape. Liniile noastre curative incep cu zeolit, datorita spectrului mare de calitati terapeutice ale acestui mineral, de aceea raportul calitate/pret/rezultate curative, este mai echilibrat si mai putin costisitor. In general cautam sa avem rezultate cu minimum posibil, deoarece suntem constienti ca avem de a face in general cu bolnavi cu posibilitati financiare reduse.

In tratamentul holistic o mare importanta acordam mentalului pacientului.Un vechi dicton latin spune: Mens sana in corpore sano – Minte sanatoasa in trup sanatos. Anticii cunosteau acest mare adevar, iar primele manuale de medicina trimit la…medicina tracilor care, spun autorii, tratau mai intai sufletul apoi corpul. 

Aproape tote afectiunile, au la baza un conflict/suparare, de aceea sfatuim bolnavul sa-si inchida conflictul generator, iar pe parcursul tratamentului este interzisa generarea altui conflict. Bolnavul trebuie sa se impace cu sine, cu cel/cei cu care a avut un conflict, sa ierte, sa fie increzator, sa se situeze in Lumina pentru a avea acces in Canalul Energetic Divin(Sfantul Duh). Bolnavul trebuie sa inteleaga ca insasi boala este o treapta(poate ultima) de cunoastere spirituala si trebuie sa o abordezez in acest fel. Emiteti ganduri pozitive(gandul poate ucie, sau poate sa vindece), situati-va intr-o stare de beatitudine, emiteti cuvinte pozitive, veti atrage prin Legea Divina a Rezonantei, acelasi tip de energii si evenimente. NUMAI ASTFEL VINDEACAREA ESTE POSIBILA!

Precautii

Este posibil ca in primele zile de la administrare, sa resimtiti stari neobisnuite de ameteala, dureri musculare si ale articulatiilor, usoare fluctuatii de tensiune sau balonari, transpiratii abundente su urat mirositoarei; la unii subiecti aceste stari apar si dupa o luna, sau apar la marirea dozelor.

Aceste stari sunt manifeste la aproximativ 10% dintre cei care folosesc acest tratament si sunt cauzate de excesul de toxine din organism sau de sistemul imunitar slabit. Fenomenul se numeste ”Ëfectul de videcare” sau ”Ëfectul Herxheimer”.

Starile de disconfort si de oboseala vor disparea in primele 2-3 zile de la aparitie; in caz ca ele persista se va reduce doza zilnica, pana la disparitia acestor fenomene. Apoi se va proceda la o crestere graduala a dozei.

*Consideram  ca am prezentat capacitatile Zeolit-ului  in mod echilibrat, cu seriozitate profesionala si  responsabilitate fata de cumparator.

Important !

Bolnavul trebuie sa tina o legatura pemanenta cu noi, deoarce avem obligatia morala de a ne indruma pacientul pe toata durata curei pana la obtinerea rezultatului dorit de ambele parti.

NOTA. Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate.
Nu suntem responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.