W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Tendovaginita

Produsele Coral Club pot fi folosite ca adjuvant in tratamentul afectiunii Tendovaginita, conform schemei de tratament naturist de mai jos.

Produse Coral ClubMod de administrareActiunea Produselor Coral Club

Foarte Important

Coral-Mine sau MagiCal1 pacheţel la 1,5 l apă2 tablete seara la culcare, doza creşte treptat la 4Reduce inflamaţia, creşte hidratarea ţesuturilor vaginului tendinos.
MSM2 capsule de 1-2 ori pe zi la masă sau conform schemei* În caz de meteorism reduceţi dozaSulful biologic stă la baza sintezei de colagen şi acid gialuronic.
Licorice Root (Rădăcină de lemn-dulce)2-4 capsule pe zi pe nemâncateAre acţiune antiinflamatoare şi antialgică, comparabilă cu acţiunea hormonilor steroidieni.
Emu Oil sau Balsam curativA se aplica pe piele deasupra locului inflamaţieiReduce durerea şi inflamaţia, contribuie la repararea ţesuturilor.

Important

Activin1 capsulă de 1-2 ori pe zi la masăContribuie la întărirea oaselor şi refacerea ţesutului conjunctiv. Intensifică circulaţia sanguină , dilatând micile artere. Cuprul este cofactorul lizinoxidazei, care participă la sinteza ţesutului conjunctiv.
Digestion Formula3 tablete de 2 ori/zi cu 30’ intainte de masaContribuie la refacerea ţesuturilor şi reducerea edemului.
Microhydrin1 capsulă pe zi la masăAntioxidant. Reduce inflamaţia, îmbunătăţeşte reologia sângelui.
Phyto-Cee2 tablete de 2 ori pe zi la masăIntensifică sinteza de colagen şi proteină. Reduce procesul inflamator şi intensifică funcţia imunitară.
Zinc1 tabletă pe zi la masăCatalizator al multor procese de fermentaţie.

Util

Coenzyme – Q1060mg zilnicCreşte microcirculaţia în zona vaginului tendinos.
True Lecithin sau Coral Lecithin1-2 capsule pe zi la masăReface tecile mielinice ale terminaţiilor nervoase.
Phycotene1-2 capsule pe zi la masăIntensifică procesul de reparaţie şi imunitatea.
* v. SCHEME DE ADMINISTRARE A UNOR PRODUSE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *