Tea Tree Oil
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Tea Tree Oil

Tea Tree Oil

Ulei cosmetic de arbore de ceai

cod 1155

prezentare 30 ml

 

 

 

Pret

Catalog   75 lei

compozi?ie:

Ulei purificat 100% de arbore de ceai din specia Melaliuca alternifolia.

 

Uleiul de arbore de ceai Darryl Morris Womens Jerseys nu se ob?ine Authentic Xavier Rhodes Jerseys din frunzele de ceai, ci din frunzuli?ele arbu?tilor Melaleuca. Arealul de cre?tere a acestora se afl? în Malaysia ?i Asia de Sud-Est. Solu?ia pe baz? de ulei este foarte concentrat?, prin urmare este destinat? doar pentru uz extern. Cu toate c? uleiul este destinat doar administr?rii externe, este necesar s? respect?m m?suri de precau?ie, în special în cazul pielii sensibile.

Studii asupra propriet??ilor uleiului de arbore de ceai s-au realizat la începutul secolului al XX-lea, secolul ?tiin?ei moderne. Prin  cercet?rile efectuate s-a stabilit c? din punct de vedere al activit??ii antiseptice, uleiul este de 100  de ori mai puternic decât acidul carbolic, fiind totodat? inofensiv pentru om. În anul 1937 s-a descoperit o alt? buffalo bills Jerseys for sale calitate fantastic? a acestui ulei, respectiv capacitatea sa de sinergie: în  prezen?a sângelui ?i altor substan?e organice, propriet??ile sale antiseptice cresc cu 10-20%.

În prezent uleiul de custom buffalo bills Jersey arbore de ceai este utilizat ca remediu antiseptic cu spectru larg de ac?iune. Conform  cercet?torilor americani care au studiat planta: „acest antiseptic, care posed? propriet??i antibacteriene, antimicotice ?i antiinflamatoare, poate învinge practic orice boal? – începând cu tricofi?ia din cre?tetul capului ?i pân? la micozele unghiilor de la picioare”. Compozi?ia acestui ulei reprezint?  o combina?ie buffalo bills Jersey clearance natural echilibrat? de 50 de componente active (mono-terpene, di-terpene, cineol, viridifloren, B-terpinol, L-terpinol), care asigur? ac?iune curativ? asupra pielii.

Uleiul de arbore de ceai este eficient în afec?iunile acute ?i cronice ale pielii. Exercit? ac?iune de regenerare, elimin? irita?ia, edemul, pruritul, ro?ea?a, erup?iile purulente. În cosmetic? se utilizeaz? pentru îngrijirea zilnic?  a tenului gras, precum ?i în caz de m?trea??, c?derea p?rului, negi. Capacitate de p?trundere în piele a uleiului de arbore de ceai  îi permite s? ac?ioneze  în acela?i timp la nivelul pielii (la suprafa??), inter-dermal (în profunzimea pielii) ?i la nivel molecularo-celular (în interiorul fiec?rei celule vii).

Uleiul este de neînlocuit în afec?iuni ale pielii: psoriazis, dermatit? alergic?, eczeme, impetigo, pediculoz?, în?ep?turi de insecte.Este foarte interesant faptul c? uleiul de arbore de ceai ac?ioneaz? doar asupra suprafe?elor pielii cu modific?ri patologice, îmbun?t??ind cre?terea ?i înnoirea celulelor. Chiar ?i în cazul afect?rii pielii de c?tre parazi?i (p?duchi, scabie), utilizarea acestui ulei asigur? un efect benefic pe timp îndelungat.

Ac?iunea uleiului de arbore de ceai asupra por?iunilor afectate ale pielii determin? succesul utiliz?rii acestuia în diverse traume ale mu?chilor, articula?iilor, în întinderi, t?ieturi, contuzii, arsuri. Elimin? foarte bine durerea, dezinfecteaz? locul leziunii ?i contribuie la cicatrizarea r?nilor, în special a celor purulente. Mai mult decat atât, inhibând ac?iunea diverselor microorganisme, bacterii, fungi, uleiul de arbore de ceai manifest? propriet??i bactericide ?i antimicotice.

?i bineîn?eles, o baie cald? cu câteva pic?turi de ulei de arbore de ceai exercit? excelent? ac?iune relaxant?, cre?te tonusul ?i imunitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *