Supozon t
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Supozon t

Supozon t 

supozitoare sau ovule vaginale  din unt clarificat ozonizat

Pret 50lei

Prezentare supozitoare / ovule, în borcan de plastic, 30 buc uz intrarectal si intravaginal(a se feri de caldura)

 

Administrare

Intrarectal se introduce seara un supozitor; Intravaginal seara la culcare se introduce un ovul. Dimineata se face o spalatura vaginala cu ceai de galbenele.

Actiuni

Puternic antibiotic natural, antimicotic, cicatrizant, regenerator al mucoaselor. Se utilizeaza în terapile Panchakarma pentru eliminarea toxinelor. Stimuleaza circulatia locala. Efecte secundare: fortifica sistemul nervos, articulatiile si musculatura.

Indicatii

Hemoroizi, polipi colorectali, infectii intestinale sau vaginale, anexita, febra, emaciere, adenom sau adenocarcinom de prostata. Folosite si in terapia de imunostimulare la copii.

Contine

Unt clarificat, Butir de cacao, Curcuma Longa (Turmeric), Ozon gaz,  Ceara naturala de albine.

Ozonul: un supozitor poate concentra o mare cantitate de ozon ce va fi eliberat în corp, actionând ca regenerator metabolic, energizant si imunostimulant. Distruge microflora patogena si scade inflamatia.

Untul clarificat si untul de cacao hranesc  si regenereaza mucoasele, patrund în corp si actioneaza ca element de sustinere, protectie si coeziune prin efectul de oleatie.

Turmericul sau sofranul Indian (Curcuma Longum) este cicatrizant si antiinflamator prin excelenta. Efectul sau hemostatic este atât de intens, încât poate opri si cele mai severe hemoragii.

Producator Laborator Centrul Medical Ayurveda
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *