W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Supersenzual

Supersenzual

Pret 14 RON

Descriere
Ulei de masaj pentru stimularea placerii intime feminine, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina.

Compozitie
Ginseng (Panax ginseng), Dafin (Laurus nobilis), Ghimbir (Zingiber officinalis), Nucsoara (Myristica fragrans ), Cuisoare (Eugenia caryophyllata), ulei esential natural de pin, ulei esential natural de lamaie, ulei de floarea soarelui, ulei de masline.

Indicatii
Principiile active ale plantelor medicinale din compozitia uleiului, au excelente virtuti afrodiziace feminine (care se manifesta prin turgescenta clitorisului si cresterea sensibilitatii la placere a receptorilor tactili vaginali). Poate fi folosit si ca un lubrifiant natural. Se recomanda ca adjuvant in disfunctii sexuale feminine (frigiditate, vaginism, dureri la contact sexual, lubrifiere vaginala deficitara).Se utilizează înaintea actului amoros. Se aplică la nivel vaginal și clitoridian și se masează ușor. Pentru o mărire a senzualității clitoridiene se utilizează de 2x/zi minim 30 de zile.

Contraindicatii: Infecții acute și ulcerații genitale, alergie la oricare dintre componentele produsului. Nu se aplică pe plăgi deschise.

Administrare: Se utilizeaza inaintea actului amoros. Se aplica la nivel vaginal (in special pe zona clitorisului) si se maseaza usor. Pentru o marire a senzualitatii clitoridiene se utilizeaza de 2 ori/zi, minim 30 zile.

Informatiile despre produs nu suplinesc sfatul medicului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *