Suc natural de Noni - supliment alimentar natural
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Noni Tropical – substante benefice continute

Dupa ce au fost culese si spalate atent cu ajutorul unor utilaje speciale, fructele de Noni sunt supuse unui proces de uscare naturala la soare, pe durata a catorva saptamani. Prin acest proces de uscare naturala, zaharul din continutul fructului intra in fermentatie, datorita bacteriilor naturale din coaja.

Prin fermentare, se activeaza chicago bears Jerseys in Tyus Bowser Womens Jerseys chicago principiile bioactive ce fac din acesta un supliment nutritiv natural foarte bun pentru sanatatea noastra. Sucul este astfel produs 100% natural, fara conservanti si aditivi, procesul de obtinere fiind similar cu producerea de tuica sau vin.

 Non Tropicali este un supliment alimentar ce stimuleaza atentia si creste capacitatea de concentrare, fiind astfel recomandat pentru elevi, studenti si intelectuali.

In  Noni regasim:

  • PROXERONINA – contribuie la formarea XERONINEI, o substanta esentiala in chicago bears Jerseys 2017 formarea structurii osoase si a pielii, regleaza metabolismul si intareste sistemul nervos central prin stimularea secretiei de endorfine. In acelasi timp contribuie la cresterea rezistentei la durere.

Suplimentele nutritive naturale pe baza de Noni contin o cantitate de proxeronina de 800 de ori mai mare, in comparatie cu ananasul, care a fost considerat initial cel mai bogat fruct in proxeronina.

XERONINA este un alcaloid responsabil de buna functionare a celulelor si la modularea mesajelor transmise pe cale hormonala. De asemenea, stimuleaza secretia de endorfine care reduc sensibilitatea la durere. Astfel, Noni Tropical are un efect analgezic de pana la 75% din capacitatea morfinei, insa nu are efecte secundare negative asupra sanatatii organismului.

  • SCOPOLETINA este substanta care Kemal Ishmael Womens Jerseys determina dilatarea arterelor si a fost descoperita in 1992 de catre cercetatorii de la Universitatea din Hawaii. In urma dilatarii arterelor si a producerii de oxid nitric scade presiunea arteriala, este reglata coagularea sangelui si relaxarea muschilor dupa efort Chicago Bears Jersey fizic
  • Vitamina C, numita si acid ascorbic este esentiala pentru buna functionare a organismului uman si pentru un sistem imunitar puternic si sanatos. Vitamina C este un puternic antioxidant ce contribuie la productia de glucocorticosteroizi si de anumiti neurotransmitatori. De asemenea, vitamina C neutralizeaza radicalii liberi si nitrozaminele din organism si stimuleaza absorbtia fierului la nivelul tubului digestiv
  • 18 aminoacizi
  • Minerale (Mg, Na, K, Fe, Mn)
  • Damnacantalul, Antrachinona