STEVIA 60 ml - indulcitor natural
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

STEVIA 60 ml – indulcitor natural

EXTRACT de STEVIA

 PRET 70 RON

60 ml

Un indulcitor natural perfect

 

De 300 de ori mai dulce dacit zaharul dar ZERO calorii

 

 

Un produs de calitate superioarã de la Organika™ ?tampilat QCM si ISO 9001

IDEAL PENTRU DIABETICI ?I CEI LA CUR? DE SL?BIRE

 

Cateva picaturi la cana de ceai

 

Se poate folosi si Lorenzo Mauldin Jerseys la prajituri, dulceturi, sucuri etc.

 

De fapt este mai ieftina decat echivalentul in zahar rafinat

Il avem si la flacon de 30 ml

 

Contine extract din frunza plantei Stevia Rebaudiana Bertoni care se cultiva in Paraguay. Indulcitoarele sintetice de tip Ciclamat, Zaharina, Nutrasweet etc. sunt toate produse chimice care folosite pe termen mai lung sunt considerate carcinogene. Extractul de stevia este 100% natural si women’s houston texans Jerseys contine stevioside care ii confera caracterul “ultra-dulce”.

 

Este un produs excelent pentru diabetici dar nu numai pentru ei. Orice persoana poate inlocui houston texans Jerseys in houston zaharul cu Stevia pentru beneficiul propriei sanatati, binecunoscut fiind fapctul ca Will Sutton Jerseys zaharul, in special zaharul rafinat este daunator din toate punctele de vedere.

ADMINISTRARE:  1-3 picaturi la o cana de ceai sau cafea. houston texans Jerseys craigslist 5 picaturi echivaleaza aproximativ 25 g de zahar. Se agita flaconul inainte de picurare. Dupa deschidere se pastreaza la un loc racoros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *