ST JOHN'S WORT 145 mg/90 capsule
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

ST JOHN’S WORT 145 mg/90 capsule

St. JOHN’s WORT

Potenta maxima

 ST JOHN'S WORT 145 mg/90 capsule PRET 80 RON

 Extract Standardizat la 0.5% hipericina

 450 mg/90  capsule

 Fabricat de Organika conf. standardelor: QCM si ISO 9001

*

 Depresie Nervoasa, Insomnie, Irascibilitate pre-menstruala, Scleroza Multipla

Antiinflamator, antiviral, antimicrobian

Migrene, ulcer gastric, boli de ficat si vezica biliara

*

Extractul de St John’s Wort (Hypericum Perforatum) , o varietate a plantei de Sunatoare, este folosit in mod Authentic Trai Turner Jerseys traditional pentru tratamentul depresiei nervoase, a starilor depresive pe fond psihic, din perioada pre menstruala si menstruala precum si insomniilor si irascibilitatii cauzate de aceste kids houston texans Jerseys stari depresive prin efectul lui sedativ.

Este de asemena eficienta în boli neurologice, migrene, ulcere gastrice, meteorism, boli ale ficatului si ale vezicii biliare. Are proprietati antiinflamatorii, antivirale, antimicrobiene si de regenerare a tesuturilor.

Substanta activa hipericina este responsabila de actiunea farmacologica. Pe langa actiunile clasice antimicrobiana, coleretica, colecistokinetica, cicatrizanta, s-a evidentiat o Stefon Diggs Youth Jerseys foarte buna actiune antidepresiva, actionand ca inhibitor al monoaminoxidazei. Stimuleaza organismul sa produca hormonul Melatonin(a) care regleaza ciclul somn-veghe si ajuta la tratatrea starilor de insomnia pe fond depresiv.

Denumirea de St John’s Wort (a Sf. Ion) parvine de la faptul ca pentru a avea potenta maxima planta trebuie culeasa in ziua de Sf. Ion (24 Iunie).

Acest produs de la Organika estre houston texans Jerseys black standardizat la maximum de hipericina si are potenta maxima existenta pe piata (23 mcg hipericina/capsula)

Unele studii cheap houston texans Jerseys for women sugereaza efecte benefice pentru peroanele suferind de Scleroza Multipla.

COMPOZITIE:

Extract de Hypericum Perforatum Standardizat la 0.5% hipericina…………….450 mg

 

 ADMINISTRARE

1-2 capsule pe zi cu aproximativ 30 minute inainte de masa.

 

NOTA

 se va folosi ocazional. Nu se va administra pe perioade prelungite. A nu se consuma bauturi alcoolice.

 

Pentru stari mai accentuate de depresie va sugeram  produsul 5-HTP (Hidroxitriptofan)

Produs avizat – INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE Bucuresti
AVIZ DE NOTIFICARE Nr.Inreg.1932 / Data 22.02.2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *