W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Spirulina Tablets

Spirulina Tablets

cod 49602

Pret:

Colaborator   105 lei

 

 

Supliment alimentar cu actiune antioxidanta si depurativa, valoroasa sursa de proteine de origine vegetala

Flacon cu 200 tablete/104,0 g

Compozitie/tableta: Spirulina (Spirulina platensis) – 500 mg, excipienti (acid stearic – 15 mg, stearat de magneziu – 5 mg). Nu contine drojdii, zahar, conservanti sau coloranti artificiali.   

Mod de administrare – 6 tablete pe zi.  A nu se depasi doza zilnica recomandata.  

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui. Femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa consulte medicul sau farmacistul inainte de administrarea produsului.

Producator: RBC LIFE SCIENCES Inc., SUA

 Importator: S.C. CORAL ROYAL CLUB  S.R.L., str. Maramures, nr. 24B, Otopeni, Jud. Ilfov.

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare (3266/2008)

 

Spirulina este în acelaşi timp şi bacterie, şi plantă, care are capacitate de fotosinteză. Pigmenţii săi verzi-albăstrui transformă bioxidul de carbon şi apa în substanţe organice complexe cu ajutorul energiei luminii solare. Acest proces de sinteză transformă  spirulina într-un produs alimentar ecologic simplu şi, în acelaşi timp, de calitate superioară, care in formă concentrată conţine un complex de substanţe valoroase, extrem de rar întâlnite în hrana vegetală.

„Spirulina Tablets” este un excelent produs pentru persoanele care vor să-şi îmbunătăţească starea generală de sănătate, să-şi controleze greutatea, să-şi purifice organismul şi să-şi intensifice vitalitatea.

 

Acţiunea componentelor active:

Membranele spirilinei sunt compuse din mucopolizaharide „moi”, de aceea organismul uman digeră şi asimilează uşor proteinele superioare ale acestei microalge (în proporţie de peste 60%), care conţin toţi aminoacizii necesari omului, inclusiv cei 8 aminoacizi esentiali. În comparaţie cu produsele de origine animală, care conţin o mare cantitate de grăsimi, în spirulină se regăsesc doar 5-6% grăsimi, reprezentate în general de acizi graşi polinesaturaţi, foarte preţioşi pentru organismul uman. Printre aceştia se regăsesc acidul linoic şi gamma-linoleic, cel din urmă putând fi regăsit  în natură doar în laptele matern

Mai mult decat atât, spirulina este cea mai bogată sursă naturala cunoscută in vitaminele A, B12, E şi F. În 10 g de spirulină se regasesc 3 doze zilnice recomandate de vitamina B12. Deficitul de ciancobalamina (vitamina B12) se observă la persoanele de peste cincizeci de ani, la vegetarieni, la gravide, la fumătorii incorigibili, la persoanele care suferă de afecţiuni ale tractului gastrointestinal. Insuficienţa de vitamina B12 se manifestă prin slăbiciune, oboseala crescută, reducerea capacităţii de muncă, scăderea memoriei, dereglări ale ciclului menstrual.

Spirulina contine totodata o gama variata de  substanţe minerale şi microelemente. Trebuie menţionată prezenta în cantitate importantă a antioxidanţilor, cum ar fi beta-carotenul, seleniul şi germaniul, fapt ce face ca spirulina să contina de 5 ori mai mult fier decât drojdia de bere sau mărarul.

Administrarea spirulinei timp de o lună sporeşte în mod semnificativ tonusul, normalizează tensiunea arterială, contribuie la îmbunătăţirea proceselor schimbului de substanţe, la creşterea rezistenţei nespecifice a organismului, exercită acţiune antitoxică şi antianemică.

 

Utilizare:

Consumul produsului „Spirulina Tablets” este un  remediu eficient

 şi preventiv în caz de:

  • insuficienţă de vitamine şi minerale;
  • anemii;
  • surplus de greutate;
  • afecţiuni ale tractului gastrointestinal;
  • ateroscleroză şi manifestări asociate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *