SLIM-FIT:Slabire cu Cetona Razbey Ketone 120 caps
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

SLIM-FIT:Slabire cu Cetona Razbey Ketone 120 caps

 

SLIM FIT

 

PRET 75 RON

 

Razbery K + Green Tea

Formula Originala pentru slabit

Cu Cetona (Ketona de zmeura)

Prezentata de Dr. Oz la televiziunea Americana

120 capsule

Un produs Canadian superior

SLIM FIT este un produs foarte eficient, creat specific pentru a induce pierderea in houston texans Jersey cheap greutate.

Prezentata in primavara anului 2012 la televiziunea Americana de catre Dr. Oz, Razberi K din compozitia produsului houston texans Jersey uk SLIM FIT a condus la o furie pe pietele Americane.

SLIM FIT contine Razberi K, o ketona (cetona) originala produsa de FirmaAmericana Integrity Nutraceutical precum si un Maurice Alexander Jerseys extract standardizat din frunze de ceai verde continand substanta activa EGCG (epigalocatehin-3-galat), impreuna avand un efect sinergic de accelerare a arderii grasimilor. Razberi K este un accelerator metabolic care obliga organismul sa arda mai accelerat grasimile cu predilectie catre talie. Actioneaza de asemenea si pentru eliminarea grasimii depuse pe organele interne, cum ar fi in cazurile de Ficat Gras.

O simpla cautare Google pentru Razberi K va poate da o imagine asupra popularitatii deosebite a produselor pentru slabit care contin acest ingredient original.

SLIM FIT actioneaza si mai Gareon Conley Jerseys rapid daca este asociat cu un regim minim de exercitiu fizic, chiar si daca acesta este redus doar la 10-15 minute de mers pe jos.

COMPOZITIE

Razberi K (Raspberry ketones / Rubus idaeus)……………..100 mg

Extract din Ceai verde (Camellia sinensis) 80% EGCG…….50 mg

ADMINISTRARE

2 capsule de 2 ori pe zi (2-2)

ATENTIONARE: nu se recomanda gravidelor si femeilor care alapteaza. Nu se recomanda persoanelor care sufera de anemie (lipsa de fier)

Produs notificat de houston texans Jersey dress Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti;
Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului– Aviz de Notificare nr. 6976/2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *