W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Silver Gel

Silver Gel

cod 91637

prezentare 44 ml

 

Pret

Catalog   75.01 lei

 

compoziţie:

Argint 24 ppm, apă, carbapol, trietanolamină.

 

„Silver Gel”, pe bază de argint coloidal, este un remediu antiseptic, antimicrobian, antiinflamator. Baza de gel a produsului asigura disponibilitatea biologică crescută a argintului în ţesuturile afectate şi eficienţa acţiunii acestuia.

Argintul inhibă acţiunea unor enzime specifice, care participă la procesele de metabolism ale multor tipuri de bacterii (în jur de 650), viruşi şi fungi. Pătrunzând în celula infestată, argintul blochează funcţia de respiraţie a bacteriei patogene, ceea ce duce la blocarea substanţelor nutritive spre ea. Această acţiune duce la moartea celulelor bolnave fără a le afecta pe cele sănătoase.

Proprietăţile antiinflamatorii ale argintului se manifestă în momentul intrării sale în contact cu ţesuturile afectate. Pătrunzând în rană, argintul se leagă cu proteinele din ţesuturi şi formează un strat de protecţie, învăluie terminaţiile nervoase, elimină iritaţia. Sub acţiunea argintului, rana se curăţă rapid de masele necrotice, procesul patologic se opreşte şi se accelerează procesului de vindecare.

 

Utilizare:

„Silver Gel” este benefic în caz de:

  • arsuri, răni, ulcere trofice, hemoroizi;
  • afecţiuni ale pielii (psoriazis, dermatite alergice, eczeme);
  • afecţiuni respiratorii de origine virală şi bacteriană 

(gripă, amigdalită, infecţii respiratorii virale acute).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *