W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Silueta – shake extract din soia cu pulberi de plante

Pret 89 RON

Silueta – shake extract din soia cu pulberi de plante

Descriere
Silueta shake este un produs destinat reducerii greutăţii corporale excesive, preparat pe baza unei reţete din plante medicinale şi soia. Pentru un efect optim, se recomandă administrarea împreună cu Silueta capsule și Silueta extract hidroalcoolic.
Compozitie:Soia (Glycine max), Cicoare (Cichorium intybus), Psyllium (Plantago psyllium), Coriandru (Coriandrum sativum), Ceai verde (Camellia sinensis), Scorţişoară (Cinnamomum zeylanicum), Cardamom (Elletaria cardamomum), Ghimbir (Zingiber officinale), Arbore-de-cola (Cola nitida), Guarana (Paullinia cupana), Fructoză, Sare de bucătărie, Vanilină.Mod de prezentare: flacon cu 500g sau 1200g amestec proteic cu plante sub formă de pudră.
Conține linguriță de dozare cu capacitatea de 30g.
Indicatii:Acţiuni: hipolipemiant, hipocolesterolemiant, hepatoprotector, elimină depozitele de ţesut adipos.
Indicaţii: obezitate, celulită, edeme, hipercolesterolemie, steatoză hepatică.
Contraindicatii:Sarcină, alăptare, stenoze sau ocluzii gastro-intestinale, alergie la oricare dintre componentele produsului..
Reacții adverse: Poate produce balonări la persoanele care au digestie mai lentă. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.
Interacţiuni medicamentoase: se va administra la minim o oră după administrarea oricărei medicaţii, deoarece, datorită conţinutului de Psyllium, acţionează ca un chelator şi poate împiedica absorbţia medicamentelor.
Produsul conține plante cu potenţial alergenic: soia, psyllium, scorţişoară.
Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Produsul nu conține aditivi alimentari!
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lasa la îndemana și la vederea copiilor mici.
A se consuma de preferință până la: vezi pe ambalaj.
A se feri de lumină și umiditate.
Administrare:- Adulţi şi tineri peste 14 ani: 1 doză de 30g se pune în 250 ml apă rece, se agită şi se bea ca atare.
– Copii între 10-14 ani: o jumătate de doză de 30g se pune în 250 ml apă rece, se agită şi se bea ca atare.
Se administrează de 1-2x/zi, sau după sfatul medicului fitoterapeut. Se preferă administrarea în prima parte a zilei, cel mai bine la masa de dimineaţă. O doză înlocuiește o masă. Pentru prepararea shake-ului se poate folosi și macerat la rece din plante, suc sau nectar de fructe, în loc de apă.
Precauţii la administrare: Atenţie! A nu se administra pulberea fără apă! În caz de litiază biliară se va administra numai cu avizul medicului fitoterapeut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *