W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Silueta – amestec de plante pentru ceai

Pre8 RON

 

Descriere
Silueta amestec de plante pentru ceai este excelent pentru normalizarea greutăţii şi menţinerea ei.
Compozitie:
Boz (Sambucus ebulus), Ghimbir (Zingiber officinalis), Volbura (Convolvulus arvensis), Soc (Sambucus nigra), Senna (Cassia acutifolia), Fenicul (Foeniculum vulgare), Coada-Soricelului (Achillea millefolium).
Indicatii:
Acţiuni: scade pofta de mâncare, intensifică procesele de ardere a zaharurilor şi împiedică astfel transformarea lor în grăsimi, creşte arderea lipidelor stocate în ţesuturi, contribuie la reducerea lipoproteinelor şi a colesterolului din sânge. În ansamblu, produsul are efect hipocolesterolemiant sanguin şi de reducere a depozitelor adipoase (prin combinarea efectelor depurativ, laxativ, sudorific şi antitoxic).
Se recomandă ca adjuvant în: obezitate şi afecţiuni induse de obezitate, diabet zaharat, boli cardiovasculare (hipertensiune ş.a.), disfuncţii renale şi biliare, gută, celulită.
Contraindicatii:
Copii sub 14 ani, alergie la oricare dintre componentele produsului.
Reacţii adverse:
nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.
Interacţiuni medicamentoase: nu se cunosc.
Produsul nu conţine substanţe cu potenţial alergenic.
Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
Produsul nu conține aditivi alimentari!
A se feri de lumină și umiditate.
Administrare:Adulţi şi copii peste 14 ani:- macerat la rece: se macerează timp de 6-8 ore (de seara până dimineața), 3-4 linguri din amestecul de plante, într-un litru de apă plată. Se strecoară și se beau 3-4 căni de macerat în decursul unei zile, înainte de masă.
infuzie: 3-4 linguri din amestecul de plante la 1l de apă clocotită, se păstrează 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea. Se administrează câte o cană de infuzie de 3 ori/zi.
pulbere de plantă: se macină fin amesecul de plante cu ajutorul unei râșnițe electrice. Se administrează sublingual timp de 15 min de 3-4 ori pe zi aproximativ câte o linguriță din pulberea obținută, apoi se înghite cu apă.
Eficienţa terapeutică creşte dacă administrarea maceratului, infuziei sau pulberii de plantă se face pe stomacul gol. O cura cu plante dureaza minim 3 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *