SHIITAKE (Forte) 1000 mg/90 cps; Hepatita, Ciroza, Cancer
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

SHIITAKE (Forte) 1000 mg/90 cps; Hepatita, Ciroza, Cancer

SHIITAKE

 

pvn_shiitake1000

PRET 95 RON

Ciuperca inbogatita in AHCC

EXTRACT CONCENTRAT 4:1

1000 mg (1 g)/ 90 capsule

Calitate Farmaceutica,

Un produs standardizat, superior fabricat QCMS, GMP

 Un Produs  Canadian Garantat!

Ciroza, Hepatita B sau C, Imunodeficieanta, Cancer, Herpes Simpex Tip I si II, Colesterol

Tumori maligne, Tumori benigne (chisturi, fibroame, adenoame, adenofibroame)

Steatoza (ficat gras)

Este o ciuperca adusa din Extremul Orient, fiind foarte folosita in medicina traditionala din Japonia, din China si din Coreea, unde, intr-un top al imunitatii, probabil cheapest new york jets Jersey ca ar ocupa locul intai datorita prezentei unei componente importante denumita Jabrill Peppers Youth Jerseys AHCC (Active Hexose Correlated Compound)

 

Cercetarile asupra ciupercii Shiitake au inceput inca din anii 1970 initial pentru a testa efectul ei asupra colesterolului. Intr-un raport publicat in revista “Herbs for health, Jan/Feb 1997 se raporta efectul ciupercii Shiitake de reducere a colesterolului total.

 

Shiitake activeaza nu mai putin de sase tipuri de celule ale sistemului imunitar, capabile sa infranga practic orice boala infectioasa ori tumorala. Aceasta ciuperca este printre putinele remedii care activeaza celulele NK (prescurtare de la Natural Killer, adica “ucigasul natural”), care, asa cum o arata numele, sunt foarte eficiente, constituind prima linie de aparare contra infectiei cu HIV/SIDA, contra bolii canceroase, contra tumorilor benigne (chisturi, fibroame, adenoame, adenofibroame), contra infectiei herpetice sau cu papiloma virus. Cura cu shiitake dureaza 3-4 saptamani, urmata de 10 zile de pauza, dupa care tratamentul se poate relua.

 

Alte beneficii ale ciupercii SHIITAKE

Asemanator cu ciupercile CORDICEPS, AGARICUS, REISHI sau MAITAKE, si ciuperca SHIITAKE este o arma eficienta de lupta contra cancerului. In 1969, cercetatorii de la Centrul national de cercetari din Tokyo au reusit sa izoleze din Shiitake o polizaharida numita “lentianan”. In teste efectuate pe cobai de laborator, aceasta componenta a cauzat regresia pana la disparitie a tumorilor. Acest efect a fost pus pe seama capacitatii ciupercii Shiitake de a stimula sistemul imunitar si a-l directiona contra celulelor tumorale.
Dar ceea ce Shiitake are in plus fata de celelalte este capacitatea ei de a lupta contra unor virusuri foarte rezistente cum ar fi HIV si Hepatita B sau C. in teste conduse in japonia s-a dovedit ca wholesale new york jets Jerseys for women extractul de Shiitake este mai eficient decat medicamentul AZT contra virusului imunodeficientei umane .

 

Hepatita este o boala a ficatului. Inca din 1980 mai multe teste efectuate in 16 clinici din Japonia au investigat eficienta ciupercii Shiitake asupra Hepatitei B si C. 40 de indivizi cu Hepatita B cronica au fost inrolati si li s-a administrat 6 grame de Shiitake timp de 4 luni. Toti pacientii au inregistrat disparitia simptomelor de Hepatita B iar la 15 dintre ei virusul a fost inactivat.

Incarcarea cu toxine a ficatului duce printe altele si la incapacitatea acestuia de a prelucra grasimile rezultand in depunerea de grasimi intre celulele hepatice, o afectiune care poarta numele de Steatoza Hepatica (ficat gras). SHIITAKE ajuta la eliminarea treptata a grasimilor acumulate in ficat.

 

COMPOZITIE

Compozitie / capsula (425 mg)
extract hidroalcoolic 4:1 din pulbere de Shiitake (Lentinula edodes), echivalent a 1000 mg pulbere
– 250,0 mg; excipienti: celuloza microcristalina – 90,0 mg, stearat de magneziu new york jets Jerseys wholesale – 10,0 mg; capsula (gelatina) – 75,0 mg.
Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

ADMINISTRARE

Preventie si Intretinere : 1 capsula de 2-3 ori pe zi de preferinta pe stomacul Deone Bucannon Youth Jerseys gol

La sfatul medicului se pot administra doze de pana la maximum 9 capsule/zi

ATENTIONARE: Intru-cat SHIITAKE inhiba agregarea plachetara (ingrosarea sangelui) trebuie administrata cu atentie simultan cu medicamente cum ar fi Warfarin

Produs notificat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE
AVIZ de NOTIFICARE nr.4705 /2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *