W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Shark Liver Oil

Shark Liver Oil

Ulei din ficat de rechin

cod 91622

Pret

Catalog   100 lei

 

 

Supliment alimentar pentru stimularea capacitatii de autoaparare a organismului

Flacon cu 60 capsule/48,0g

Compozitie/capsula (800mg): ulei din ficat de rechin (cu 110mg squalen) – 570mg, capsula (gelatina, glicerina, apa).  

Mod de administrare – 2 capsule pe zi. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui.

Producator  BIO INTERNATIONAL Inc., SUA

Importator  S.C. CORAL ROYAL CLUB S.R.L., str. Maramures, nr. 24B,  Otopeni, Jud. Ilfov.

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare (nr. AA 3252/2009)

 

„Shark Liver Oil – este un uimitor produs natural necesar pentru fortifierea sănătăţii. Datorită diversităţii de substanţe benefice care se regăsesc în uleiul extras din ficatul de rechin, acesta este deseori denumit „aurul gri”. Timp de secole grăsimea a fost utilizată de locuitorii de la malul mării în calitate de tratament pentru dereglări imunodeficitare, infecţii, alergii, pentru îmbunătăţirea cicatrizării rănilor şi ca remediu antistres. În medicina naturistă, persoanele convalescente sunt hrănite cu ulei din ficat de rechin pentru o reabilitare mai rapidă şi revigorarea forţelor. Cercetările moderne au confirmat calităţile uimitoare ale acestui produs.

Shark Liver Oil” este un produs complet natural, fabricat din grăsimea conţinută în ficatul rechinilor de apă adâncă care populează apele litoralului Tasmaniei. Acest supliment alimentar asigură organismului unele substanţe esenţiale precum: alchilglicerolii, scualenul, acizii graşi polinesaturaţi (AGPN) omega-3, vitaminele A, E, D. Substanţele active ale produsului exercită efecte imunomodulatoare, antiinflamatoare, hipolipidemiante şi antioxidante:

Acţiunea componentelor active:

Alchilglicerolii sunt singurii antioxidanţi care pătrund în interiorul celulelor. Posedă o eficienţă exclusivă, captând şi eliminând din organism acei radicali liberi care au pătruns deja prin membrana celulară şi au cauzat deteriorări la nivel celular periclitând starea de sănătate. De exemplu în cazul deteriorării ADN-ului intracelular se poate dezvolta cancerul. Alchilgliceroliiexercită o influenţă directă asupra macrofagelor, crescând secreţia a peste 50 de factori imunitari, din care un rol important îl deţin interleucinele. De asemenea, sunt capabili să stimuleze celulele T-helper, cele care sunt răspunzătoare cu distrugerea viruşilor.

Scualenul duce la diminuarea nivelului total de colesterol şi a colesterolului de densitate joasă din sânge, împiedică apariţia ateroamelor de grăsime şi blocarea vaselor. Exercită un pronunţat efect antiinflamator şi antioxidant prin captarea oxigenului şi saturarea ţesuturilor, împiedicând astfel acţiunea distrugătoare a radicalilor liberi asupra celulelor.

Acizii graşi polinesaturaţi (AGPN) omega-3au o influenţă pozitivă asupra compoziţiei lipidelor sanguine, asupra sintezei de eicosanoide (prostaglndine, tromboxani, leucotriene), care reglează statutul imunitar al organismului, procesele de coagulare sanguină, îmbunătăţesc microcirculaţia şi reglează tonusul vascular, împiedicând dereglarea ritmului cardiac şi apariţia hipertoniei. S-a stabilit că, în cazul dietoterapiei cu utilizarea grăsimii din ficat de rechin, nivelul tensiunii arteriale scade semnificativ.

Vitaminele liposolubileextrase din  ficatul de rechin sunt necesare pentru creşterea rezistenţei la infecţii şi menţinerea sănătăţii pielii, mucoaselor, sistemului osos, îmbunătăţirea vederii.

 

Utilizare: „Shark Liver Oil”este indicată pentru

  • întărirea sistemului imunitar;
  • profilaxia afecţiunilor alergice;
  • profilaxia deficienţelor de vedere;
  • refacerea rapidă în perioada de convalescenţă, după stres;
  • profilaxie, în cazul persoanelor care locuiesc în mediu ecologic nefavorabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *