SERRAPLUS - SERRAPEPTAZA Forte (SERAPLEX) 120.000 UI 30 cps.
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

SERRAPLUS – SERRAPEPTAZA Forte (SERAPLEX) 120.000 UI 30 cps.

 

SERRA-PLUS (fost Seraplex)

 

SERAPEPTAZA Forte

SUPER-ENZIMA PROTEOLITICA

SERRAPLUS - SERRAPEPTAZA Forte (SERAPLEX) 120.000 UI 30 cps. Su

PRET 90 RON

 

120.000 UI

 30 Capsule  Gastro-rezistente

 Fabricat in Canada conform normelor GMP

Inlocuieste SERAPLEX de 90.000 UI

ANTIINFLAMATOR, ANTIEDEMATOS, ANTICISTIC, ANTIFRIBINOLITIC, ANTI-TRAUMATIC

Elimina Inflamatia, Edema, Trauma

Digera proteinele, Chisturile

Dizolva fibrina (acumularile de proteina), Dizolva Cheagurile de sange, Dizolva tesuturile moarte, Elimina durerile artritice, Elimina infectiile sinusurilor

Ataca si dizolva: materia moarta din organism precum celule moarte, fibroame, chisturi, depuneri adipoase, Inflamatii (Traume) Post-Operatorii

Curata sistemul circulator de elementele care “ingroasa sangele”

RECOMANDARI: Sinuzita, Rinita, Osteoartrita, Artrita Reumatoidala, Rani, Amiloidoza, Proteinurie, Traume post operatorii, Inflamatii, Riscuri la Accidente cardio-vasculare, Sidromul Tunel Carpal, Cancer pulmonar, Enfizem Pulmonar, Stari Post Operatorii, Chisturi, Fibroame cauzate de procese inflamatorii, Hiperplazie benigna de Prostata (Adenom de prostata)

In Germania, Serapeptaza este recomandata de doctori pentru tratarea sinuzitei cronice.

In America se Eric Rowe Jerseys foloseste cu succes pentru curatirea arterelor de materie “moarta” cum ar fi fibrina, cheaguri de sange etc.

SERRAPEPTAZA digera proteinlele depuse in exces (proteinurie) care conduce la o afectiune foarte grava, Amiloidoza (rar descoperita la timp sau diagnosticata corect)

SERRAPEPTAZA reduce rapid durerile inflamatorii de la articulatii pana la dinti.

SERRAPEPTAZA este foarte utila ca adjuvant in tratarea adenomului de prostata alaturi de PROSTATE PERFORM

Acest produs este fantastic!!! Dupa 2 luni de Authentic Alec Ogletree Jerseys folosire administrat dimineata pe stomacul gol cu 1 h inainte de masa mi-am houston oilers Jersey for sale refacut o radiografie a sinusurilor si am avut o surpriza colosala,infectia puternica din sinusuri pe care o aveam de cel putin 3 ani disparuse complet,acest merit fiind numai al SERAPEPTAZEI. Si cand ma gandesc ca acum 3 ani am facut 6 luni penicilina si nu mi-a trecut,ba mai mult,am facut un soc anafilactic de la care puteam sa mor! Merita toti banii de aceea am recomandat pentru a intretine rezultatele! Acest produs este fara doar si poate DE ULTRA LUX! Va multumesc!!!

Niculae N., Branesti, IF

Serapeptaza (Serrapeptaza) sau Serratio-peptidaza (Serratia Peptidase) o enzima proteolitica studiata de mult timp si lansata relativ recent pe piata. totul despre Serapeptaza. Ea are capacitatea sa dizolve cheagurile de sange earl campbell houston oilers Jerseys si chisturile din sistemul circulator, efectiv curatind arterele si prevenind accidentele cardiovasulare si in special accidentele cerebrale prin blocari cauzate de cheagurile de sange. In aceste sens devine foarte utila si dupa un accident vascular cerebral cauzat de un cheag de sange sau in starile post operatorii cand ajuta la videcarea ranilor (externe si interne) provocate de chirurgie precum si dizolvarea cheagurilor de sange provocate de interventia chirurgicala si care o data eliberate in circuitul sanguin pot bloca unle vase cauzand complicatii neprevazute.

Serapeptaza de la Provita Nutrition acoperita enteric (gastro-rezistenta) pentru ca enzima sa treaca prin stomac fara a fi atacata de sucurile gastrice si sa ajunga astfel intacta in intestine. Serapeptaza de la Provita Nutrition standardizata la o concentratie Forte de 120.000 UI per capsula. Serapeptaza de la Provita Nutrition este incapsulata in capsule nedigerabile de catre Serapeptaza pentru a nu-i consuma din potenta proteolitica.

Pentru a actiona la maximum de eficienta, Provita Nutrition in colaborare cu laboratoarele canadiene CELEX a creat o formulatie unica prin combinarea unei doze Forte de Serapeptaza (120.000 UI) cu anti-inflamatoarele Bromelaina (2400 DGU), Curcumin, si Papaina, si Bowellia (65% Acid Boswellic) – un puternic anti-inflamator precum si cu un complex total de enzime digestive vegetale pentru a asigura absorbtia totala a Serapeptazei la nivelul sistemului digestiv.

COMPOZITIE

Serratiopeptidaza (50 mg @ 2400 UI/mg)…………120.000 UI

Curcumin 95% (Curcuma longa)………………….100 mg

Bromelina 1600 GDU………………………………100 mg

Papaina 2000 USP…………………………………150 mg

Boswelina 65% (Boswellia serrata)……………….50 mg

Amestec de enzime………………………….……..50 mg

Enzime vegetale derivate din Aspergillus niger,

Aspergillus oryzae si Rhizopus oryzae continand per mg:

Lipaza………………….1,500FIP

Proteaza……………….45,000HUT

Acid Proteaza…………150SAPU

Amilaza………………..11,000SKB

Celulaza……………….18,000CU

Alfa-Galactosidaza…..300GaIU

ADMINISTRARE

Intretinere: 1 capsula pe zi intre mese

 

Terapeutic: 1 capsula de 2 ori pe zi (1-1) intre mese

 

Terapeutic intensiv: cate 2 capsule de 2 ori pe zi (2-2) intre mese timp de 2-3 saptamani dupa care se poate reduce la 2/zi (1-1)

 

 

RECOMANDARI: pentru tromboflebita sau curatire arteriala poate fi administrat ca adjuvant in protocolul complet de curatire arteriala: Formula FLOW wholesale houston oilers Jerseys 1996 + EDTA

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE
Certificat de Notificare Seria: AA / Nr. 3125 / 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *