W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Selenium

Selenium (Seleniu)

cod 11501

Pret

Catalog   75.00 lei

 

 

Supliment alimentar  pentru completarea necesarului zilnic de seleniu.

Flacon cu 100 tablete/54 g

Compozitie/tableta: Aspartat de seleniu 1% (cu 100mcg seleniu/%DZR*) – 10,2mg, ingrediente inactive: celuloza, fosfat dicalcic, dioxid de siliciu, acid stearic, croscarmeloza de sodiu, stearat de magneziu

*Doza Zilnica Recomandata nespecificata in H.G. 106/2002

Mod de administrare –  1 tableta pe zi, in timpul mesei. A nu se depasi doza zilnica recomandata.  

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui. 

Producator: RBC LIFE SCIENCES Inc., SUA

Importator: S.C. CORAL ROYAL CLUB S.R.L., str. Maramures, nr. 24B, Otopeni, Jud. Ilfov.

Produs notificat la Institutul Bioresurse Alimentare (nr. AA 3242/2009)

 

„Substanţa capabilă să reducă îmbolnăvirea de cancer cu aproape 40% şi să reducă mortalitatea din cauza cancerului cu aproape 50%, ar trebui declarată cea mai mare realizare a medicinei şi împărtăşită oamenilor din întreaga lume”. Astfel a caracterizat seleniul cunoscutul cardiolog american, doctorul Atkins. S-a demonstrat că în regiunile cu un conţinut ridicat de seleniu în sol rata îmbolnăvirilor de cancer pulmonar, cancer de colon, cancer al colului uterin şi al uterului este mai scăzută. Savanţii consideră că numărul mare de îmbolnăviri cardiovasculare, oncologice, gastro-enterologice şi infecţioase poate fi cauzată de deficitul de seleniu, care se observă la peste 80% din populaţia Rusiei şi a altor ţări. În unele ţări, unde procentul de seleniu în sol este deficitar, au fost adoptate programe speciale pentru îmbogăţirea cu seleniu a produselor alimentare.

Acţiunea componentelor active:

 

Seleniul este un microelement esenţial în detoxifierea şi protecţia antioxidantă a organismului. Ca sinergent al vitaminei E, contribuie şi la creşterea activităţii antioxidante a acestei vitamine. Participă la metabolismul iodului, întrucât fără enzimele ce conţin seleniu este imposibilă producţia hormonului glandei tiroide T3, necesar pentru dezvoltarea fizică şi psihică a organismului în general, şi în special a sistemului nervos central. Seleniul intră în compoziţia proteinelor ţesutului muscular, inclusiv a muşchiului inimii. Îmbunătăţeşte elasticitatea pereţilor vasculari şi fluiditatea sângelui, transportul substanţelor nutritive şi al oxigenului spre ţesuturi, normalizează tensiunea arterială. Utilizarea seleniului în primele săptămâni şi luni după infarct contribuie la cicatrizarea rapidă şi însănătoşirea bolnavului.

Seleniul accentuează protecţia organismului împotriva viruşilor şi a altor factori patogeni, iar cercetările demonstrează acţiunea notabilă a acestuia asupra creşterii producţiei celulelor de bază ale sistemului imunitar: leucocite, limfocite, anticorpi, macrofage şi interferon.

Seleniul are un rol important în menţinerea sănătăţii pielii. Contribuie la reducerea sintezei de melanină, fapt care conduce semnificativ la scăderea pigmentării pielii. Intrând în fracţia lipidică a membranelor celulare, exercită acţiune stabilizantă, protejând celulele pielii împotriva deteriorării de către metalele grele, radicalii liberi. Totodată, seleniul este responsabil pentru elasticitatea pielii, protejând-o împotriva acţiunii agresive a razelor ultraviolete, încetineşte procesul de îmbătrânire al pielii.

 

Utilizare:

Produsul „Seleniu” oferă un ajutor de neînlocuit pentru sănătate:

  • stabilizează activitatea cardiacă, previne apariţia aterosclerozei şi afecţiunilor cardiovasculare;
  • normalizează activitatea sistemului imunitar;
  • previne dezvoltarea hipofuncţiei glandei tiroide;
  • exercită acţiune antioxidantă, încetineşte procesul îmbătrânirii celulare;
  • ajută la menţinerea elasticităţii pielii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *