SEA POWER Complex din Alge 500mg/100 caps
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

SEA POWER Complex din Alge 500mg/100 caps

SEA POWER


(Puterea Marii)

SEA POWER Complex din Alge 500mg/100 caps

 

PRET 65 RON


Complex din Alge Verzi Esentiale
Kelp + Spirulina + Clorela
100 capsule/500mg

V-ati intrebat de ce Japonezii sunt mult mai sanatosi decit noi Europenii? De ce sunt mai plini de energie? De ce nu sufera de colesterol, tensiune arteriala, ateroscleroza, obezitate? De ce fac mult mai putine infarcturi si congestii white houston oilers Jersey cerebrale? De ce au cazuri mai putine de cancer?

Printre altele si deoarece beau mult Ceai Verde si consuma multe Alge Verzi dintre care cele mai consumate sunt: Kelp, Spirulina si Clorela

Activitatea electromagnetica a algelor marine elibereaza Calvin Munson Youth Jerseys excesul de fluide din celulele congestionate si dizolva grasimile eliminindu-le prin piele si inlocuindu-le cu minerale, in particular potasiu si iod. Iodul natural  boosteaza activitatea tiroidei. Vitamina K existenta in algele marine ajuta la reglarea adrenalei si astfel a balantei Authentic Shayne Corson Jerseys hormonale. Algele marine (Spirulina-Kelp-Clorela) sunt binecunoscute ca warren moon houston oilers Jersey detoxifiante si ca surse de minerale, minerale trasoare si pamanturi rare.

ProVita va pune acum la dispozitie SEA POWER, produs unic de la Organika care combina sinergistic cele trei alge verzi esentiale inttr-o singura capsula.

SEA POWER asigura detoxificare, suport digestie, suport imunitar, suport pentru tiroida si ajuta in cura de slabire.

Tot ProVita va ofera si Extractul Concentrat de Ceai Verde (o capsula = 10 cani texas am houston oilers Jerseys de ceai verde)

COMPOZITIE
Kelp Atlantic……………………………300 mg

Spirulina…………………………………100 mg
Clorela…………………………………..100 mg

ADMINISTRARE

2-3 capsule pe zi la mesele principale.

Produs avizat – INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE Bucuresti
AVIZ DE NOTIFICARE Nr.Inreg.1933 / Data 22.02.2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *