Scrisoare de la d-na Violeta Stan
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Scrisoare de la d-na Violeta Stan

BUNA ZIUA.

MA BUCUR CA VA MAI INTERESATI DE MINE.

VA MULTUMESC MAI MA DOR OASELE LA FRIG

NU AM AJUNS NICI ACUM SA MA INTERNEZ

DAR MA SIMT MINIUNAT SI VOI FACE URMATOAREA Roy Halladay Jerseys COMANDA SA MAI URMAM SI MAI DEPARTE CAND LE VOI TERMINA PE ACESTEA.

NU MA CREDE NIMENI, LE POVESTESC CUM AM FOST, MA STIU CUM AM FOST, DAR NU MA CRED.

EU MUNCESC DE DIMINEATA PANA SEARA AFARA SI SUNT MINUNATA. BUCURATI-VA CA ESTE SI MERITUL VOSTRU. LUMEA ESTE CIUDATA DAR DACA NU INCEARCA ASTA ESTE. VA POVESTEAM DE ACEL OM CARE nike nfl Jerseys 2017 ERA CA MINE, I-AM SPUS SOTIEI DE MINE SI S-A DUS LA MEDIC SI A SPUS MEDICUL CA SA NU CONSUME ASA CEVA, SI ACUM ESTE MAI RAU. FACETI CEVA CU O COLABORARE CU MEDICINA  CU DOCTORII DE CHIMICALE SI RUGATII nike nfl Jerseys big and tall SA DEA OAMENILOR SI SFATURI BUNE CA  ACEL PACIENT MOARE CU ZILE.

CRED CA IN CEL MULT O LUNA ESTE DUS .DAR CE SA FAC MA DOARE PROSTIA .

AM SPUS PREA MULTE VA difference between nike nfl Jerseys PLICTISESC .O ZI BUNA SANATATE LA INTREAGA ECHIPA, SOTIE SI COPIILOR.

STAN VIOLETA.

STATI LINISTITI ATI CREZUT CA AM MURIT.

POATE DA DACA NU DAM DE DVS.

SUNT BINE MUNCESC SUNT FRUMOASA SI VESELA.

BUCURATI-VA !

VIOLETA

Primita pe data de 02.11.2011

Administarator

Dna Violeta Stan era aproape paralizata de un reumatism poliarticular cand m-a sunat; era neincrezatoare ca mai poate fi ameliorata starea sa. A inceput o cura cu Zeolit+Biostem Demaryius Thomas Jerseys pe 23.09, si inca din prima saptamana de tratament a inceput sa mearga.  Aceasta scrisoare scrisa pe nerasuflate, fara cuvinte cautate, mi-a produs o mare bucurie sufleteasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *