Saundaria Ghee
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

SAUNDARIA GHEE

SAUNDARIA GHEE

crema din unt clarificat pentru întretinerea tenului

pret 35 lei

Prezentare cutie plastic 150 g uz extern

Pielea devine fina, aromata si catifelata prin atingerea delicata a cremelor din ghee.

Cine le încearca, stie ca untul astfel preparat este ingredientul ideal al produselor cosmetice.

Administrare

dupa curatirea fetei cu apa cu un pH alcalin, crema se introduce în piele printr-un masaj usor. Se recomanda utilizarea de doua ori / zi.

Actiuni

tonic nutritiv întineritor al pielii, hidrateaza si elasticizeaza pielea, diminueaza ridurile si cearcanele, elimina toxinele din piele, ajuta la vindecarea ranilor, ulceratiilor pielii si mucoaselor, previne si vindeca arsurile solare.

Indicatii

ghee este bun pentru toate tipurile de ten. În ayurveda exista trei tipuri constitutionale principale, si trei tipuri de piele

  1. Tenul uscat, subtire, care se descuameaza si este sensibil la frig (Vata Dosha), este favorizat pentru ca ghee hidrateaza si hraneste, da elasticitate si întinerette pielea.
  2. Tenul inflamat, cu tendinta la acnee, care se înroseste usor (Pitta Dosha), deoarece ghee calmeaza, racoreste si vindeca infectiile si inflamatiile.
  3. Tenul gras (Kapha Dosha), deoarece ghee si plantele astringente continute, scad secretia de sebum prin mecanisme de biofeedback (pielea percepe ca este lubrefiata ?i nu mai produce sebum excesiv).

Contine

Ghee (unt clarificat), ceara de albine, uleiuri vegetale obtinute prin presare la rece, Athemisia Abrotanum-pelin, Calendula Officinalis-galbenele, uleiuri din plante medicinale aromatice (produsul este disponibil aromatizat cu ulei esential de Arbore de Ceai).

Producator

Laborator Centrul Medical Ayurveda Sibiu

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *