Remedii naturiste cu ZEOLIT
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Remedii naturiste cu ZEOLIT

Remedii naturiste cu ZEOLIT, studii de caz

Terapia cu zeolit si-a dovedit efectele miraculoase de-a lungul a mii de ani, dar unul dintre exemplele cele mai concludente este explozia din 1986 a unui reactor nuclear de la Cernobil in Ucraina,  cand un nor radioactiv s-a raspandit deasupra Europei, iar milioane de oameni au fost expusi radiatiilor.

Cu o forta de 400 de ori mai mare decat bomba atomica de la Hiroshima, accidentul nuclear de la Cernobil a avut efecte dezastruoase asupra sanatatii populatiei din mai multe tari europene, datorita expunerii prelungite, de cativa ani, la aceste radiatii extrem de nocive.

Statisticile oferite de Organizatia Mondiala a Sanatatii confirma cresterea masiva si brusca a cazurilor de leucemie, a diverselor forme de cancer, tulburari digestive, cardio-vasculare sau neuropsihologice etc.

 

Singurul remediu naturist care putea face fata acestui atac radioactiv asupra organismului uman a fost zeolitul, deoarece este cel mai bun decontaminat radioactiv cunoscut. Tratamentele cu acest mineral minune au fost aplicate pentru decontaminarea aerului, apei, solului, animalelor si a populatiei, mai ales ca autoritatile sovietice aveau deja o rezerva strategica de zeolit pentru un eventual razboi atomic. Mentionam ca infant new york jets Jersey toate puterile nucleare ale lumii au rezerve strategice cu aceste mineral. In zilele noastre, in Japonia este folosit in masa pentru decontaminarea populatiei in urma accidentului de la Fukushima-Daiichi din 11.03.2011, urmare a cutremurului din nord-estul tarii, urmat de un tsunami urias. Accidentul nuclear a fost clasificat la nivelul 7,  la fel ca la Cernobil. La acest nivel emisiile radioactive in atmosfera au potential letal(peste 1000 milisievert/ora – 10% din populatie deces in 30 de zile)

Proprietatile deosebite de regenerare, curatare si intarire a organismului ale acestui remediu naturist au fost testate cu succes new york jets Jersey with captain patch si  in tratarea animalelor in anii ’90, la sectia de Medicina Moleculara a Institutului Ruder Boskovici din Zagreb, Croatia. Este vorba de 22 de caini afectati de diverse forme de cancer in faza terminala, cand nu mai puteau sa mearga sau sa manance.

Dupa 3 luni de administrare, efectele tratamentului cu mineralul vulcanic au fost spectaculoase: in cazul a 14 din cei 22 de caini bolnavi, tumorile au intrat in remisie, pana la disparitia completa.

Studiile ulterioare efectuate pe culturi de celule canceroase au re-confirmat capacitatea terapeutica a  zeolitului de a stopa evolutia tumorilor canceroase si vindecarea bolnavilor.

Iata si cateva dintre cazurile noastre spectaculoase pe care le voi reda prin scrisorile trimise de Authentic Dion Dawkins Jerseys pacientii nostri sau rezumate ale acestora:

Cazul 1.

Scrisoare de la N.R.

Dna cand ne-a contactat suferea de Hepatita B, constipatie severa,imunitate scazuta;racea foarte des; o stare generala alterata cu manifestarile specifice bolii hepatice. Dupa 4 luni de tratament numai cu ZEOLIT, AG HBS A SCAZUT DE LA 1250 LA 211, iar starea generala este mult imbunatatita.

 

Cazul 2

Pacientul sufera de reumatism cronic infectios, diabet II dependent de insulina de 4 ori pe zi 6 unitati, infarct, comotie cerebrala pe partea stanga, degetele la maini atrofiate si muschi la picioare de asemena atrofiati- de 5 ani semiparalizat la pat, ulcer gastric duodenal, dureri de prostata si urinari dese.

Tratamentul cu ZEOLIT+ Probiotic regenerator de celule T adulte aplicat pe dozele de atc, astfel Authentic Pat Elflein Jerseys dupa 6 luni pacientul are o stare foarte buna, organismul a raspuns foarte bine la tratament, durerile au incetat, pofta de mancare a revenit, palpitatiile la inima au disparut, organismul este aproape refacut, ajungand la insulina 3 unitati dimineata, la pranz 3 unitati, cea de seara a fost scoasa, iar la 9 si 30min. 4 unitati reducandu-se medicamentatia pentru inima din 3 pe zi a ramas doar una. Afectiunile la prostata s-au ameliorat durerile si urinarile dese au mai disparut observandu-se rezultate si la aceasta afectiune. Acum bolnavul se poate ridica in picioare dar inca articulatiile bolnave nu-i permit sa mearga. Este totusi un mare progres avand in vedere ca 5 ani a fost imobilizat in pate.Pentru acest bolnav s-a recomandat o reteta complexa pornind de la zeolit, iar pe parcursul acestui interval am mai asociat diverse produse ayurvedice specifice fiecarei afectiuni in parte.

Cazul 3

Pacienta C.M. cand ne-a contactat pe data de 05.10.a.c. avea urmatorul diagnostic:

Ischenie cerebrala- nu a avut AVC

Carotida stanga cu ateroame

Aorta ascendenta intyens ateromatos

Osteoporoza

Pe data de 22.11 a.c. ne-a contactat in urma unui examen complet si iata rezultatul dupa aprox 45 de cheap new york jets Jerseys cheap zile de tratament:

Carotida stanga perete vas nivealt fara risc embolie-a ramas un singur aterom

Aorta ascendenta intens ecogen

Dupa testul specific la osteoporoza acum diagnosticul este de osteopemie.

Analizele la toti parametrii cu exceptia unuia singur(usor marit) sunt acum in limitele normale. Starea generala este imbunatatita, disparand simptomele specifice  ischemiei cerebrale datorita unei alimentari a creierului mult imbunatatita. Pacienta a inceput un tratament cu Zeolit+Probiotic regenerator de celule T adulte, iar din prima zi am recomandat doza de atac. Pe parcurs am asociat si un produs dedicat Osteoporozei pentru a mari si intensifica efecetele curative. Pacienta este in continuare in tratament pe dozele de atac.

 Cazul 4

E. a avut o infectie cu E-coli. Cand ne-a sunat era intr-o stare foarte grava; de 4 ani facea tratamente cu antibiotice la medic specialist in Spania. Rinichii acestei doamne erau din ce in ce mai afectati de o infectie urinara cronica cauzata de aceasta bacterie; antibioticele clasice administrate timp de 4 ani nu reuseau decat pentru un interval scurt de timp sa amelioreze infectia urinara. A inceput tratamentul cu ZEOLIT plus alte doua produse, o adevarata linie de tratament. Dupa aprox. o luna a facut analia specifica si rezultatul a fost negativ. In continuare acum urmeaza o cura de refacere cu zeolit+ un antibiotic natural, pentru refacerea totala a functiei renale, a funtiei hepatice afectate de numeroaele antibiotice administrate, precum si pentru o refacere a imunitatii generale,  alterata in aceasta perioada de 4 ani.