QUERCETIN BIOACTIV: 500mg/60 caps
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

QUERCETIN BIOACTIV: 500mg/60 caps

QUERCETIN+ Bromelaina


FLAVONOID ESENTIAL BIOACTIV

QUERCETIN BIOACTIV: 500mg/60 caps

 

PRET 80 RON
500 mg/ 60 capsule

Fabricat de Organika sub ?tampilele QCM si ISO 9002

 

 

Antiinflamator, Antihistaminic, Antioxidant, Anti-tumoral
Cancer, Prostatita, Cataracta, Alergii, Bronsita, Astma, Artrita, Reumatism

Quercetin este un flavonoid esential care formeaza “coloana vertebrala” a multor altor flavonoizi  printre care flavonoizii citrici, rutin, hesperidin, narigin si tangeritin. Quercetin este cel mai activ dintre flavonoizi si multe din plantele medicinale isi datoreaza proprietatile prezentei Quercetinului.

Quercetin are proprietati puternic anti-inflamatoare prin inhibarea proceselor inflamatorii initiale. Inhiba producerea si eliberarea Histaminei si green bay packers Jerseys for women a altor mediatori alergici/inflamatori. De aceea se foloseste cu rezultate bune in tratarea Artritei, Reumatismului Articular, green bay packers Jersey cheap Artrozei. In plus, Quercetin are efecte antioxidante si de protejare a Vitaminei C.

Quercetin are de asemenea proprietati anti-tumorale remarcabile in Lance Alworth Youth Jerseys special pentru cancerele de piele si prostata.

Quercetin poate sa aiba efecte pozitive in combaterea si preventia Cancerului, Prostatitei, Bolilor Cardiace, Cataractei, Alergiilor si Bolilor Respiratorii precum Bronsita si Astma.
In privinta cancerului, opinia este ca ataca doar celulele canceroase prin suprimarea alimentarii lor cu sang, prin blocarea hormonilor care stimuleaza tumora si prin intarirea sistemului imunitar. Cititi mai multe facand click pe link-ul de aici >>http://www.boli-medicina.com/vitamine-minerale/Quercetina-BM-COM.php

Bromelaina este de asemenea un binecunoscut anti-inflamator. Combinarea de catre Organika a Quercetinului cu Bromelaina creaza o combinatie sinergistica bioactiva foarte potenta.

COMPOZITIE:
Quercetin………………………………..400 mg
Bromelaina………………………………100 green bay packers Jersey kids mg

ADMINISTRARE: 1-2 capsule Brett Favre Youth Jerseys pe zi cu mancare

Produs avizat-INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE Bucuresti
AVIZ DE NOTIFICARE Nr.Inreg.1937 / Data 22.02.2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *