PYCNOGENOL
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

PYCNOGENOL

PYCNOGENOL

org_pycnogenol

PRET 85 RON

30 ml (2.000 mg Pycnogenol)

Extract sublingual din Pin Maritim Francez (Pinus Maritima)

Standardizat la 85% Proantocianidina

12 picaturi = 20 mg Pycnogenol

Antioxidant, Antiimbatranire

Functia crerebrala, Capilare, Sistem circulator venos, Vedere, Alergii, Diabet

Intareste functia sexuala, Imbunatateste calitatea spermei

Pycnogenol este o marca inregistrata pentru proantocianidina, un complex de bioflavonoizi extras din scoarta arborelui Pinus Maritima care creste pe coasta maritima a Frantei. Este un antioxidant puternic studiat in tratarea unor afecrtiuni produse de radicalii liberi precum: Alzheimer, Cancer, Degenerare Maculara, Glaucoma si Senilitate.

Pycnogenolul nu trebuie confundat cu Extractul din Samburi de Strugure care este Proantocianidina Oligomerica (OPC). Ele au o compozitie chimica distincta si sunt antioxidanti sinergici (sinergici = pot fi combinati pentru a se completa sau potenta reciproc)
Pycnogenol este absorbit in organism foarte rapid (aproximativ 20 minute) si actioneaza timp de pana 72 de ore (cu efecte diminuate pe masura ce trece timpul). Pycnogenol este foarte util in special pentru repararea organelor afectate de radicalii liberi care sunt cele mai white miami dolphins Jerseys succeptibile la procesul de imbatranire: vedere, functia cerebrala, elasticitatea pielii. Pycnogenol are de asemenea un efect de protectie a AND-ului celular impotriva actiunii radicalilor liberi. Deteriorarea AND-ului conduce la accelererea proceselor de inbatranire, aparitia cancerului sau a bolilor cronice.

Exista o evidenta clara ca Pycnogenol poate sa imbunatateasca sistemul circulator prin intarirea capilarelor si venelor. S-a dovedit util in preventia si tratarea Insuficientei Venoase Cronice, o afectiune care se manifesta prin mancarimi, unflare (in special a picioarelor), ulceratii, endema, vene varicoase. In plus, Pycnogenol previne agregarea plachetara care poate conduce la formarea de cheaguri de sange.

Unele studii indica eficienta Pycnogenolului si in usurarea simptomelor cauzate de alergii sau procese inflamatorii.

Pycnogenol actioneaza bine black miami dolphins Jerseys in asociere cu Vitamina C, E, A (Beta Caroten), Coenzima Q10, Zinc si Seleniu. Si bineinteles ca se asociaza sinergic cu Extractul din Samburi de Strugure (OPC)

COMPOZITIE:

Extract de Pin Maritim (85% Proantocianidina)…..2.000 mg

Apa distilata, Alcol Etilic ……excip.

Potenta: 12 picaturi contin 20 mg de Pycnogenol.

Flaconul de 30 ml contine 2.000 mg de Pycnogenol (echivalnetul a 400 capsule de Pynogenol 5 mg

ADMINISTRARE:

  • Primele 2-3 zile: 30 mg/zi (18 picaturi) pentru fiecare 10 Kg de greutate corporala administrate in 3 prize cu mancare. (De exemplu: la o greutate de 60 Kg se vor administra 6×18= 108 picaturi/zi adica 108/3= 36 picaturi de 3 ori pe zi)
  • Urmatoarele zile: 60 mg/zi ( in total 36 picaturi) => cate 12 picaturi de 3 ori pe zi administrate cu mancare.

Se poate administra sublingual unde se tine timp de 20-30 secunde dupa care se inghite miami dolphins Jersey custom cu apa sau se poate Authentic Sean Mannion Jerseys adauga intr-o bautura racoritoare.

RECOMANDARI: Se asociaza bine sinergic cu EXTRACT DIN SAMBURI DE STRUGURE sau SUPER-OPC precum si cu ACE (Vitamina C plus Vit A, E si Seleniu)

Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Eddie Vanderdoes Womens Jerseys Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti
Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului; Aviz de Notificare nr.6358 / 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *