W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

PROTIVITY ™

PROTIVITY ™

cod 1805

 

Pret

Catalog   230 lei (140 capsule)

 

 

Supliment alimentar pentru sportivi, pentru maximizarea biosintezei proteinelor, cresterea puterii si a rezistentei organismului, reducerea proportiei grasimilor din totalul greutatii corporale

Flacon cu 140 caplete/226,1 g

Compozitie/capleta (1615 mg): amestec brevetat de L-aminoacizi – (cu Izoleucina 96% – 125mg, Clorhidrat de Lizina, cu 114,3 mg Lizina – 150mg,  Fenilalanina 96% – 106,8mg, Glutamina 95% – 105mg, Leucina 95% – 105mg, Metionina 95% – 105mg, Treonina 95% – 105mg, clorhidrat de Arginina, cu 100mg Arginina – 125mg, Valina 96% – 90mg, clorhidrat de Histidina, cu 74mg Histidina – 100mg, 5-HTP/5-hidroxitriptofan 90%, extras din pastai de Griffonia simplicifolia – 2,2mg) – 1119mg, ascorbil-palmitat, cu 10mg vitamina C/17%* – 30mg, excipienti: guma de celuloza, celuloza microcristalina, dioxid de siliciu, acid stearic. Contine fenilalanina*Doza Zilnica Recomandata, cf. H.G. 106/2002

Mod de administrare – pentru intretinere – 5 caplete/zi, cu circa 500 ml de apa. Pentru persoanele care doresc un efect mai pronuntat, cate 5 caplete cu 20-30 minute inainte de micul dejun si de masa de pranz. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui. 

Producator: RBC LIFE SCIENCES Inc., SUA

Importator: S.C. CORAL ROYAL CLUB S.R.L., str. Maramures, nr. 24, Otopeni, Jud. Ilfov.

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare (nr. AA 3223/2009)

 

Aminoacizii legaţi în lanţ prin legătură peptidică reprezintă proteine organice cu molecule complexe, care participă în toate procesele de bază ale organismului:respiraţie,digestie, transmiterea impulsurilor nervoase etc. Nivelul vitalităţii organismului depinde de gradul asimilării proteinelor de către celule.Pentru asigurarea unui înalt nivel al vitalităţii este necesar ca proteinele să aibă o valoare nutritivă superioară,tradusă prin compoziţia acestora în aminoacizi.

Acestor criterii le corespunde produsul „Protivity™ – un supliment proteic ideal cu conţinut caloric scăzut, pentru raţia alimentară zilnică. În compoziţia produsului intră un amestec unic de aminoacizi de provenienţă vegetală de calitate superioară, care se asimilează uşor fără a forma calorii. Consumul acestora va permite optimizarea schimbului de substanţe, reducerea timpului de refacere al muşchilor după efort intens, asigurarea puterii şi rezistenţei, necesare în special eforturilor fizice prelungite, mai ales, sportivilor.

Acţiunea componentelor active:

L-izoleucina şi L-valina sunt necesare pentru sinteza hemoglobinei, stabilizează procesele de generare a energiei şi sporesc rezistenţa.

L-lizina intră în compoziţia tuturor proteinelor de origine animală, este necesară pentru refacerea ţesuturilor după traume, pentru producerea de anticorpi, hormoni, enzime, îmbunătăţeşte asimilarea calciului din sânge şi transportul acestuia în ţesutul osos.

L-fenilalanina realizează legătura între neuroni şi creier,contribuie la producţia de endorfine,care au o acţiune benefică asupra dispoziţiei,îmbunătăţeşte memoria,menţine vigoarea şi limpezimea gândirii,elimină stările depresive.

L-glutamina stimulează funcţiile cerebrale, accelerează procesele metabolice în muşchi, utilizând depozitele de grăsime nedorite, împiedică tensionarea şi leziunea muşchilor după efort sau antrenament intens, contribuie la hidratarea  celulelor musculare asigurând creşterea şi refacerea acestora.

L-metionina şi L-treonina stimulează sinteza de colină, imunoglobuline şi anticorpi, reduc nivelul de colesterol în sânge, împiedică degenerescenţa grasă a ficatului.

L-arginina contribuie la producţia de insulină, precum şi la creşterea masei musculare. Acţionând ca un puternic antioxidant, împiedică oxidarea grăsimilor şi menţine un nivel sănătos al lipidelor în sânge.

L-triptofanul participă la sinteza de serotonină – un neuromediator la nivelul creierului. Împreună cu lizina stimulează producţia hormonului creşterii, reduce nivelul de colesterol, scade apetitul şi îmbunătăţeşte calitatea somnului.

Utilizare:

   Administrarea produsului  „Protivity” este necesară în cazul unei  alimentaţii proteice insuficiente:

 • în dereglări digestive şi ale schimbului de substanţe;
  • în eforturi fizice şi intelectuale crescute;
  • în stări depresive;
  • în stări de epuizare;
  • în dereglări hepatice;
  • după intervenţii chirurgicale şi traumatisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *