PROTEINA DIN ZER (WHEY)100% Super Filtrata - Ciocolata/Vanilie
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

PROTEINA DIN ZER (WHEY)100% Super Filtrata – Ciocolata/Vanilie

27985e40548b1515bdc0f8fed9ce309d

PROTEINA DIN ZER (WHEY)100% Super Filtrata – Ciocolata/Vanilie

 

 

PRET 125 RON 

 

Lean Energy
WHEY PROTEIN
100% Super-filtratã
500 g


Fabricat de Organika
Conf. Standardelor de caluitate: cGMP si ISO 9001

 


Cu aromã de Ciocolatã sau Vanilie
O sursã garantatã de Aminoacizi, Vitamine ?i Minerale


Cand comandati va rugam mentionati aroma dorita: Ciocolata sau Vanilie

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE
Certificat de Notificare Seria AA / nr.0974/ 2007 si nr. 0975/ 2007

 

Concentratele proteice fac parte din categoria suplimentelor nutritive ale caror efecte pozitive au fost demonstrate prin studii foarte serioase. Utilitatea lor in sport nu mai poate fi pusa la indoiala in zilele noastre. Motivul utilizarii lor este dat de faptul ca administrarea unei cantitati, chiar reduse, de proteine dupa antrenamentul de forta poate stimula sinteza proteinelor musculare si se presupune ca ar reduce catabolismul proteic muscular – in acest fel se obtine o crestere a masei musculare si a fortei. Intr-un studiu recent publicat (2006) in International Journal of Sport Nutrition, cercetatorii de la mai multe universitati canadiene si-au propus sa demonstreze aceasta ipoteza. Mai mult decat atat, ei au dorit sa vada daca o alta ipoteza este reala: utilizarea proteinelor din zer ar conduce la o mai buna absorbtie si utilizare a aminoacizilor rezultati in urma digestiei, decat administrarea proteinelor din soia. Atat proteinele din zer cat si cele din soia sunt considerate proteine de foarte buna calitate, avand un procent relativ mare de aminoacizi esentiali, necesari sintezei proteinelor musculare.

Pentru acest studiu au fost alesi 27 de voluntari – persoane tinere (varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani), dar neantrenate. Acestia au intrat intr-un green bay packers Jersey youth program de antrenament cu durata de 40 de zile, constand in 3 antrenamente pe saptamana, destinate tuturor grupelor musculare, cu o zi de pauza intre antrenamente. Pentru fiecare grupa musculara se efectuau cate green bay packers Jersey near me 4-5 serii a 6-12 repetari cu o greutate echivalenta a 60-90% din 1-RM. S-a folosit principiul periodizarii. Pentru a se observa efectele suplimentarii cu proteine, subiectilor li s-a administrat in mod aleator fie 1,2 g/kgcorp/zi concentrat proteic din zer, Kansas City Chiefs Womens Jerseys fie 1,2 g/kgcorp/zi concentrat proteic din soia, fie un placebo, constand in 1,2 g/kgcorp/zi maltodextrina. Suplimentul a fost consumat in 3 doze egale – inainte Benson Mayowa Youth Jerseys de antrenament, dupa antrenament si seara la culcare.

La inceputul si la finalul studiului au fost efectuate mai multe determinari, astfel incat sa se poata trage o concluzie in ceea ce priveste evolutia subiectilor. Masa musculara a fost apreciata prin DEXA (absorbtiometrie bifotonica cu raze X), iar forta prin metoda determinarii 1-RM (o repetare maximala) pentru impins de la piept si genuflexiuni. De asemenea, a fost dozat prin spectrofotometrie un metabolit ce apare in urma catabolismului proteinelor miofibrilare – 3-metilhistidina urinara.

Dupa ce a avut loc studiul s-au constatat urmatoarele rezultate: forta a crescut semnificativ mai mult la grupurile care au primit concentrate proteice din zer si soia – in jur de 35% pentru genuflexiuni si 13% pentru impins de la piept, in timp ce la grupul placebo cresterea a fost modesta – 20% pentru genuflexiuni si 7% pentru impins de la piept. In aceeasi masura, dezvoltarea masei musculare a fost semnificativ mai mare la cei care au primit supliment proteic din zer: – 2,5 kg in grupul cu supliment din zer si 1,7 kg in grupul cu supliment din soia, spre deosebire de 0,3 kg in grupul placebo. In privinta dozarii 3-metilhistidinei nu s-au observat diferente semnificative intre grupuri.

In urma acestei cercetari, au putut fi stabilite cateva concluzii, dintre care cea mai importanta pare a fi cea conform careia suplimentarea cu concentrate proteice, indiferent de sursa, la persoanele care se antreneaza, are capacitatea sa stimuleze dezvoltarea masei musculare si a fortei intr-o masura mai mare decat simpla efectuare a antrenamentului de forta. De asemenea, momentul administrarii suplimentului pare a fi foarte important. S-a mai constatat ca in timp green bay packers Jersey aliexpress ce sinteza proteica este stimulata, administarea suplimentara de proteine nu are efect asupra catabolismului proteic.
(Sursa: DOCTOR.INFO.RO)

Firma Canadiana Organika fabrica un concentrat proteic 100% super filtrat din zer realizat la cele mai stringente norme de calitate

 

 

INFORMATIE NUTRITIONALA PER PORTIE:
Energie

80 Cal / 355 Kj

Proteina

15,1 g

Grasimi

1,0 g

Carbohidrati

2,6 g

Sodiu

28,98 mg

Potasiu

1,6 mg

Calciu

123,0 mg

Lactoza

10 mg

Colesterol

30,24 mg

Fosfor

32,90 mg

Clor

4,7 mg

Fier

0,41 mg

Magneziu

1,64 mg

Cupru

0,82 mg

Vitamina A

0,288 U.I. / g

CONTINUT DE AMINO ACIZI PER PORTIE:
Alanina

500 mg

Arginina

430 mg

Acid Aspartic

1460 mg

Cisteina

320 mg

Acid Glutamic

2730 mg

Glicina

280 mg

Histidina

340 mg

Izoleucina

870 mg

Leucina

1520 mg

Lizina

1280 mg

Metionina

340 mg

Fenilalanina

560 mg

Prolina

1080 mg

Serina

820 mg

Treonina

920 mg

Triptofan

320 mg

Tirozina

520 mg

Valina

890 mg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *