W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Produse pentru slabit


30 RON

Lotiune Anticelulitica

Stimuleaza circulatia sangvina periferica, ajuta la indepartarea depozitelor adipoase caracteristice celulitei.


Capsule Silueta22 RON

Capsule Silueta

Silueta capsule este un produs conceput pentru a ajuta la scăderea ponderală în cazul persoanele obeze. Pentru o acţiune optimă, se administrează împreună cu produsele Silueta shake și Silueta extract hidroalcoolic.


Silueta - amestec de plante pentru ceai8 RON

Silueta – amestec de plante pentru ceai

Scade pofta de mâncare, intensifică procesele de ardere a zaharurilor şi împiedică astfel transformarea lor în grăsimi, creşte arderea lipidelor stocate în ţesuturi, contribuie la reducerea lipoproteinelor şi a colesterolului din sânge.


Silueta - shake extract din soia cu pulberi de plante89 RON

Silueta – shake extract din soia cu pulberi de plante

Silueta shake este un produs destinat reducerii greutăţii corporale excesive, preparat pe baza unei reţete din plante medicinale şi soia. Acţiuni: hipolipemiant, hipocolesterolemiant, hepatoprotector, elimină depozitele de ţesut adipos.


Silueta Tinctura20 RON

Silueta tinctura

Silueta extract hidroalcoolic vizează reducerea greutăţii corporale excesive, prin stimularea eliminării reziduurilor intestinale şi a lichidelor reţinute în exces în corp. Acţiuni: depurativ, scade colesterolul sanguin, reduce depozitele de ţesut adipos, laxativ, diuretic.


Pro Fibre62 RON

Pro Fibre

Produsul PRO FIBRE este un amestec de fructe, seminţe, fibre alimentare şi plante care asigură o funcţionare normală a colonului şi stimulează mecanismele naturale de detoxifiere a organismului. Reglează tranzitul intestinal, detoxifiant, reface flora bacteriană a intestinului…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *