W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Pro Fiber E.F.A.

Pro Fiber E.F.A.

cod 190201

Pret

Catalog   245 lei

 

 

 

Supliment alimentar pentru imbunatatirea functiei colonului, sanatatea inimii si reducerea nivelului colesterolului sanguin

Flacon cu 648 g pudra

Compozitie/doza (21,6g): FOS (Fructooligozaharide) – 1g, L-Glutamina (din Tapioca/Manihot esculenta bio-fermentata) – 0,5g, pudra din seminte de In (Linus usitatissimum) – 0,25g, pudra din gel 200:1 de Aloe (Aloe barbadensis) – 0,05g, amestec de fibre (pudra de celuloza – 4g, guma arabica/Acacia senegal – 4g, coji de seminte de Psyllium/Plantago ovata – 1,2g, fibre de Ovaz/Avena sativa – 0,2g, guma guar/Cyamopsis tetragonolobus – 0,7g, pectine de Mar/Malus domestica – 0,3g, pectine din citrice – 0,3g, tarate de Ovaz/Avena sativa – 0,3g) – 11g; fructoza – 4g, maltodextrina – 2,15g, acid malic – 0,2g, pudra din radacini de Sfecla-de-zahar (Beta vulgaris) – 0,05g, beta-caroten 1% (sintetic) – 0.06g, extract din frunze de Stevia (Stevia rebaudiana) – 0,6g, aroma naturala de piersici – 0,5g, colorant Cream White Dry mix#P9897MT – 1,24g.

Mod de administrare –  se dizolva 2 masuri (21,6g) de pudra in apa sau suc de fructe, se lasa 5 minute, apoi se bea. Se iau 2 doze pe zi. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui.

Producator: RBC LIFE SCIENCES Inc., SUA

Importator: S.C. CORAL ROYAL CLUB S.R.L., str. Maramures, nr. 24B, Otopeni, Jud. Ilfov.

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare (nr. 3269/2008)

 

Carenţa de fibre afectează tranzitul intestinal al maselor alimentare producând oprirea acestora  şi conduce implicit la apariţia constipaţiei şi dereglarea sintezei de vitamine în intestin. Pe de altă parte, excesul de fibre produce evacuarea prea rapidă a conţinutului intestinal şi reduce timpul de menţinere a hranei în fiecare segment al intestinului, fapt care reduce calitatea digestiei şi asimilării substanţelor nutritive. De aceea este foarte important să asigurăm un aport optim al fibrelor în raţia alimentară.

Această sarcină este soluţionată cu success de produsul „Pro Fiber E.F.A.” –  un produs care conţine o combinaţie optimă de diferite tipuri de fibre naturale, fructo-oligozaharide şi vitamine. Datorită compoziţiei atent selecţionată, „Pro fiber E.F.A.” asigură curăţarea eficientă a tractului gastrointestinal, contribuie la normalizarea microflorei intestinale şi creşte nivelul asimilării substanţelor nutritive.

Acţiunea componentelor active:

Fibrele vegetale, compuse dintr-un amestec de fibre solubile şi insolubile, trec prin tractul gastrointestinal fără a fi digerate sau digerându-se parţial, activizând în acelaşi timp multe procese în organism.

De exemplu: consumul de fibre estre o măsură de profilaxie pentru prevenirea aterosclerozei. Această calitate este asigurată de capacitatea  crescută de schimb a cationilor, caracteristică pectinei şi ligninei. Combinându-se în stomac cu acizii biliari şi colesterolul, componentele menţionate previn absorbţia inversă a colesterolului în sânge, ducând astfel la o eliminare mai activă a acestuia.

Fibrele împiedică absorbţia rapidă a glucozei în tractul gastrointestinal, protejând organismul împotriva variaţiilor bruşte ale nivelului de zahăr în sânge.

Fibrele exercită un uşor efect laxativ, în mod special:

Fibrele insolubile (celuloza) activizează peristaltismul intestinal, accelerând tranzitul hranei prin tractul gastrointestinal şi funcţia de evacuare a acestuia.

Fibrele solubile (tărâţele de ovăz, seminţele de in, guma de guar, guma arabică, pectinele) normalizează  schimbul de carbohidraţi şi lipide. Acest tip de fibre posedă unica capacitate de a absorbi apa (de 4-6 ori mai mult decât volumul propriu al acesteia), formând în intestin o masă de consistenţa gelului, care umple cavitatea gastrică. De aceea, produsele care conţin acest tip de fibre conduc la apariţia mai rapidă a senzaţiei de saţietate, fapt care împiedică  consumul în exces de alimente.

Pectinele de citrice şi de măr leagă şi elimină din organism sărurile metalelor grele, toxinele şi colesterolul.

Fructo-oligozaharidele nu se digeră în stomac şi ajung în formă aproape nemodificată în intestinul gros unde stimulează creşterea şi activitatea bacteriilor benefice, îmbunătăţind funcţia detoxifiantă a microflorei.

 

Utilizare:

Produsul „Pro Fiber E.F.A.”:

  • îmbunătăţeşte funcţia motorie, de secreţie şi de evacuare a intestinului;
  • contribuie la reducerea nivelului de colesterol şi zahăr în sânge;
  • reduce riscul de dezvoltare a obezităţii;
  • contribuie la detoxifierea organismului;
  • reface echilibrul normal al microflorei intestinale.                           

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *