ZEOLIT PREZENTARE
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

ZEOLIT Prezentare

 ZEOLIT PREZENTARE

 

Informatii complete despre Zeolit:

 

Cum functioneaza tratamentul cu zeolit, piatra minune
Mecanismul de functionare al acestui mineral vulcanic, varietatea „clinoptilolit”, a fost studiat amanuntit, iar cercetarile au demonstarat ca zeolitul este incarcat cu sarcina ionica negativa si actioneaza ca un” burete” detoxifiant. Capacitatea de Schimb Cationic-CEC(Cation Exchange Capacity) a Zeolitului este unica; de asemenea se ataseaza de celulele maligne (caracterizate printr-o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale) si le distruge; stimuleaza sistemul imunitar si producerea de celule sanatoase si active . Actiunea mineralului provoaca moartea programata a celulelor tumorale benigne/maligne si blocheaza in acelasi timp evolutia tumorilor.

La fel de eficient s-a dovedit a fi Zeolitul si in tratarea altor afectiuni, precum cele hepatice, infectiile virale sau bacteriene, boli ale intestinului, ale stomacului etc – a se vedea mai jos cateva din principalele afectiuni.

Administrare si recomandari
Tratamentul cu zeolit consta in administrarea sub forma de pulbere macinata foarte fin, sub forma de capsule si/sau pulbere.

Zeolit  este o pulbere de „clinoptilolit”, singura varietate de Zeolit ce are proprietati terapeutice. Studiile si cercetarile au demonstrat ca remediul este 100% sigur si non-toxic, iar metalele grele si nocive sunt eliminate din organism dupa 6-8 ore de la ingerare.

Zeolit poate fi folosit in deplina siguranta pentru tratarea bolnavilor din orice categorie de varsta, inclusiv pentru copii sau pentru animalele de companie.

Non toxic;”general recunoscut ca fiind sigur”(GRAS) in acord cu Codul Reglementarilor Federale ale SUA(21 CFRCH.I 182 Support C) si Analizele facute de ISEGA Forschungs – und Untersuchungsgesellschaft GmmbH, Aschaffenburg si Labor Oko-Control Dr. Uwe Greulach, Baumholder, Germania.

“Eliminarea metalelor  grele”

Condus de Flowers J. si colaboratorii

Studiu publicat in : Nutrition and dietary supplements 9/2009

“Studiul a avut drept scop evidentierea efectului zeolitului de eliminare a metalelor grele din corp prin urina, fara a crea efecte secundare si fara a elimina electrolitii utili organismului.La studiu au participat 2 grupuri de cate 11 barbati cu varste intre 36 si 70 de ani. Voluntarii din cele doua grupuri au primit o forma de suspensie lichida a zeolitului pentru 7 zile primul grup si respectiv 30 de zile al doilea grup. Modificarile concentratiei de metale gele din urina au fost evaluate prin spectrometrie de masa. La participantii din ambele grupuri s-a constatat o crestere semnificativa a excretiei de metale grele in urina, existand un maxim al valorilor in ziua a 4-a. Nu s-au inregistrat modificari semnificative din punct de vedere clinic ale nivelului electrolitilor din corp.

Studiul concluzioneaza ca utilizarea zilnica a unui supliment pe baza de zeolit reprezinta o metoda sigura si eficienta de a indeparta metalele grele din organism prin urina, fara a elimina totodata si electrolitii vitali din organism”

Nota:Suspensie lichida de zeolit – zeolit pulbere in apa, suc natural sau ceai – prin amestec se atinge starea de suspensie lichida.

Dr.Prof. Kesimir Pavelic, oncolog si cercetator renumit pe plan international, scrie foarte clar referindu-se la inocuitatea zeolitului(capacitatea de a nu fi vatamator):

“Este important de mentioant ca atat in animale cat si in oameni zeolitii sunt inerti. Cu alte cuvinte acestia nu reactioneaza chimic cu fluidele corpului sau cu elementaele consumului alimentar. Actioneaza in principal pe baza fizica si din acest motiv nu exista efecte secundare. Acest mineral este complet inofensiv.”

Zeolitul nu are nici efecete toxice sau mutagene, iar studiile de toxicitate acuta, sub-cronica sau cronica au evidentiat aceste aspecte importante. De asemenea nu a fost determinat aluminiu dizolvat in studiile de solubilitate a sucului gastric, eleminand astfel suspiciunile de intoxicare cu aluminiul continut de zeolit. Aceste studii au fost realizate la Institutul Ruder Boskovic, Zagreb, Croatia.

In Japonia zeolitul a fost aprobat ca aditiv alimentar din 1996; in medicina umana au fost aplicate 39 de brevete de zeolit incepand din 1986 in intreaga lume.

In Europa zeolit-clinoptilolit este inregistrat ca aditiv alimentar cu numarul DIN 53 770, iar in SUA cu numarul 21 CFRCH.I,7182 Subpart C.

In principal, zeolitul este indicat in prevenirea, ameliorarea sau tratarea urmatoarelor afectiuni(paleta este insa mult mai mare):

1. Intoxicatia cu metale grele
– plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. ajung in organismul nostru din cauza poluarii apei, a aerului si a alimentelor
2. Intoxicatia cu pesticide
– substante care ajung in organismul nostru in primul rand prin hrana
3. Intoxicatie cu xenoestrogeni
– hormoni feminini straini ajunsi in organismul uman
4. Diferite tipuri de cancer
– studiile au demonstrat eficienta zeolitului asupra tumorilor, in general
5. Diabet
– produce o scadere a glicemiei si deci a necesarului de insulina
6. Iradiere
– zeolitul este, cel putin pana in prezent, cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactiva a organismului
7. Autism
– se pare ca influenteaza pozitiv puterea de concentrare si asimilare a informatiilor
8. Hepatita
– are puternice efecte protectoare hepatice, incetinind evolutia hepatitei cronice
9. Diaree
– regleaza tractul intestinal
10. Infectii intestinale
– normalizeaza flora bacteriana a intestinului
11. Infectii virale
– are efecte puternice de crestere a imunitatii
12. Gastrita
– reface PH-ul si mucoasa gastrica
13. Ulcer gastric
– amelioreaza simptomele dureroase, normalizeaza secretiile digestive
14. Deficiente imunitare
– este imunomodulator
15. Infertilitate la barbati
– absoarbe xenoestrogenii din organism
16. Guta
– retragerea edemelor, eliminarea acidului uric din sange