W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Phycotene Nanoclusters

Phycotene 

cod 46130

Pret

Catalog   100 lei

 

 

 Supliment alimentar cu o inalta concentratie de carotenoide, cu efect antioxidant

Flacon cu 30 capsule/18,06 g

Compozitie/capsula: amestec brevetat de NanoClusteri (citrat de potasiu, carbonat de potasiu, dioxid de siliciu, sulfat de magneziu, apa ionizata si purificata, ulei din seminte de Floarea-soarelui/Helianthus annuus) – 200 mg, d-alfa-tocoferil acetat – 60 mg (cu 4,65 mg vitamina E), extract Phycotene oil (ulei de beta-carotene 30% – 15,50 mg, vitamina A – 30,915 mg, amestec natural de tocoferoli – 15,50 mg, extract de astaxanthin – 6,77 mg, bixin – 2,82 mg, canthaxanthin – 1,40 mg, beta-apo 8 carotenol – 0,34 mg, extract de Danaliella salina – 0,03 mg, extract de Spirulina platensis – 7,50 mg, aminoat de seleniu –  140 mcg, cu seleniu – 3 mcg) – 50 mg,  excipienti (pudra de Orez/Oryza sativa – 137 mg, dioxid de siliciu – 53 mg, stearat de magneziu – 2 mg), capsula (gelatina, apa) – 100 mg. Fara coloranti si arome artificiale.     

Mod de administrare –  1 capsula pe zi, in timpul mesei. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui.

Producator: RBC LIFE SCIENCES Inc., SUA

Importator: S.C. CORAL ROYAL CLUB S.R.L.,

str. Maramures, nr. 24B, Otopeni, Jud. Ilfov

Produs notificat la Institutul Bioresurse Alimentare (nr. AA 2547/2008)

 

„Phycotene Nanoclusters”este un produs natural, dezvoltat pe baza algelor marine: spirulină şi dunaliella, care măreşte protecţia antioxidantă, exercită acţiune detoxifiantă, îmbunătăţeşte vederea, întăreşte sistemul imunitar, încetineşte procesul îmbătrânirii.

Acţiunea componentelor active:

Spirulinaeste o micro-algă unică, cu conţinut crescut de microelemente: iod, seleniu, zinc, crom, mangan, cupru, în formă uşor asimilabilă de către organism. Celula acestei rare alge este apropiată din punct de vedere al structurii biochimice de celula animală, însă schimbul său de substanţe este bazat pe fotosinteză. Conţine în proporţie de până la 70% proteine de calitate superioară, care cuprind toţi aminoacizii esenţiali, precum şi un complex de vitamine. Asimilarea proteinelor din spirulină în organismul uman este de 85-90%. Această valoare depăşind nivelul asimilării proteinei din lapte.

Spirulina este bogată în β-caroten natural şi conţine 10 carotenoizi din care cinci: β-carotenul, carotenul, licopenul, luteina şi zeaxantina, reprezintă elemente nutritive de bază, necesare pentru regenerarea normală a celulelor ochiului.

Dunaliella este o micro-algă verde unică, fiind singura plantă capabilă să supravieţuiască în condiţii extreme, la concentraţii foarte ridicate de săruri în apă, capabilă să sintetizeze în acest mediu  β-caroten, vitamine (A, B, C, E, D), aminoacizi, polizaharide, proteine, lipide, glicerol, acizi graşi şi minerale. În anumite condiţii alga generează hipersinteza β-carotenului. Conţinutul acestuia poate atinge 10% din masa uscată a algelor, reprezentând cel mai înalt nivel comparativ cu alte surse de β-caroten. Savanţii consideră că tocmai condiţiile extreme fac dunaliella una din cele mai bogate surse de microelemente şi beta-caroten. De exemplu, conţinutul de β-caroten în dunaliella este de 100 de ori mai mare decât în morcov. Mai mult de atât, alga conţine un raport  ideal între  luteină şi β-caroten (1:15), aspect foarte importat pentru menţinerea vederii.

Produsul„Phycotene Nanoclusters” conţine microelemente importante în formă organică, care facilitează absorbţia acestora în tractul gastrointestinal uman. De aceea, produsul este recomandat  pentru profilaxia deficitului de microelemente şi, în primul rând, a deficitului de fier. Îmbunătăţeşte gradul de asimilare al vitaminelor şi sărurilor minerale din hrană, precum şi parametrii sistemului imunitar. Contribuie la legarea şi eliminarea din organism a pesticidelor si toxinelor. Posedă proprietăţi antimutagene, încetineşte procesul de îmbătrânire a organismului.

 

Utilizare:

Produsul „Phycotene Nanoclusters” este recomandat pentru profilaxia unor stări cum ar fi:

  • dereglări ale schimbului de substanţe;
  • dereglări de vedere;
  • anemii;
  • hipovitaminoze;
  • imunitate scăzută;
  • urmări ale intoxicaţiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *