PECTINA 330 mg/90 caps. Dreneaza Bila
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

PECTINA 330 mg/90 caps. Dreneaza Bila

 

PECTINA

 

PECTINA 330 mg/90 caps. Dreneaza Bila

PRET 65 RON

Extrasa din coaja de mar

330 mg/90 Capsule

Dreneaza Bila

Colesterol, Ulcer, Colita, Dischinezie Biliara, Bila Lenesa

Hraneste si intretine flora bacteriana buna

Pectina (extrasa detroit lions Jersey china din coaja de mar) este o fibra solubila nedigerabila. Pectina este un regulator al tractului intestinal cu toate beneficiile pe care le aduce sanatatii Adam Shaheen Jerseys un intestin in buna functiune. De aici si zicala “un mar pe zi te fereste de doctor”. Pectina hraneste si intretine flora bacteriana buna ca de exemplu Acidofilus.

Cercetatorii de la Universitatea din California au descoperit ca pectina extrasa din mar actioneaza ca un antioxidant impotriva actiunii colesterolului in circuitul sanguin. Cercetatorii sustin ca persoanele care mananca grasimi trebuie sa suplimenteze cu pectina. Pectina se ataseaza sarurilor biliare si contribuie la Bill Bates Jerseys microrarea colesterolului, inhiband totodata absorbtia grasimilor.

Pectina este un adjuvant folositor in curele de slabire.

Cercetatorii Japonezi sustin ca pectina micsoreaza sansele aparitiei cancerului la colon cheap authentic detroit lions Jerseys deoarece pectina ajuta la curatirea tractului inestinal. Pectina este un adjuvant de valoare si in tratarea altor forme de cancer.

Pectina dreneaza Bila. Pectina mareste aciditatea din intestinul gros. Pectina este de asemenea indicata custom detroit lions Jersey in cazurile de ulcer sau colita. Exista de asemenea evindenta ca pectina ajuta in boala diabetica.

COMPOZITIE

Pulbere de Pectina extrasa din mar……………330 mg

ADMINISTRARE

1-3 capsule pe zi cu putin inainte sau in timpul mesei.

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti – Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului; Aviz de Notificare nr. 6357 / 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *