Ozone Ghee
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

OZONE GHEE

OZONE GHEE 

Crema din unt clarificat ozonizat

pret 35 lei

 Prezentare cutie plastic 125 g, uz extern

 

 

 

 

Prin aplicarea acestei creme ozonizate, efectul este dublu – prin Ghee pielea este hidratata, tonifiata si elasticizata, untul clarificat fiind foarte nutritiv, iar Ozonul patrunde si trateaza pielea, eliminând toxinele si conferind efectul antibiotic si antiinflamator.

Produsul este disponibil aromatizat cu esenta de arbore de ceai.

 

Untul clarificat (Ghee), utilizat pe scara larga în ayurveda este un mediu absorbant al ozonului chiar mai bun decât uleiurile presate la rece. Centrul Medical Ayurveda Sibiu a combinat pentrue prima oara traditia straveche cu cunostintele moderne de medicina holistica, rezultând acest produs de exceptie pentru tratamente si întretinere corporala.

 

Administrare

Se aplica pe piele în zonele afectate de 2x/zi. Pentru întretinere se introduce în piele printr-un masaj usor. Se poate utiliza si în tratamente cosmetice sau ca demachiant.

 

Actiuni

Tonic nutritiv întineritor al pielii, hidrateaza si elasticizeaza  pielea, antibiotic natural, diminueaza ridurile si cearcanele, elimina toxinele din piele, ajuta la vindecarea ranilor, arsurilor si ulceratiilor pielii si mucoaselor.

 

Indicatii

Acnee sau probleme ale pielii, inflamatii ale pielii, dermatite, seboree, celulita, erizipel,  infectii fungice, fistule, ulcer de gamba, gingivite, herpes, hemoroizi, întepaturi de insecte, psoriazis, pitiriazis verzicolor, foliculite, furuncule, granulom, impetigo, infectii stafilococice, ulcer de decubit, îngrijire postchirurgicala pentru a prevenii infectiile.

 

Contine

Ghee (unt clarificat din lapte de vaca), Ozon gaz.

Producetor Laborator Centrul Medical Ayurveda Sibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *