W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Osteoporoza

Produsele Coral Club pot fi folosite ca adjuvant in tratamentul afectiunii Osteoporoza, conform schemei de tratament naturist de mai jos.

Produse Coral ClubMod de administrareActiunea Produselor Coral Club

Foarte Important

MSM2 capsule de 1-2 ori pe zi la masă, sau conform schemei*. În caz de meteorism se reduce doza.Reface structura internă de colagen a osului, pe care se cristalizează calciul.
Microhydrin1 capsulă pe zi la masăFurnizor principal de siliciu, necesar în utilizarea calciului de către ţesutul osos
Coral-MinesauMagiCal1 pacheţel la 1,5 l apă2 tablete seara la culcare, crescând treptat la 4Reface masa osoasă. MagiCal conţine şi siliciu – sinergic calciului.
Activin1 capsulă de 1-2 ori pe zi la masăConţine cupru, crom şi alte ingrediente necesare pentru funcţionarea normală a ţesutului osos.

Important

Kelp2 capsule de 2 ori pe zi cu 30’ înainte de masăNormalizează funcţionarea tiroidei, ce secretă hormonul calcitocină.
Licorice Root (Rădăcină de lemn-dulce)2-4 capsule pe zi pe nemâncateReglează secreţia de hormon paratireoidian, răspunzător de acumularea calciului în oase.
Zinc1 tabletă pe zi la masăCreşte asimilarea calciului, fortifică ţesutul osos.
Iron1-2 capsule pe zi la masăContribuie la utilizarea calciului de către ţesutul osos.

Util

BioshapesauProtivity2 tablete de 2 ori pe zi cu 30’ înainte de masăProteinele reprezintă baza ţesutului conjunctiv, din care constau oasele şi articulaţiile.
Digestion Formula3 tablete de 2 ori/zi cu 30’ intainte de masaContribuie la o mai bună asimilare a calciului, aportat de hrană.
Phycotene1-2 capsule pe zi la masăBetacarotenul stimulează sinteza ţesutului conjunctiv. Antioxidant.
Vitamina E cu nanoclusteri1 capsulă pe zi la masăAntioxidant. Protejează matricea osoasă împotriva distrugerii acesteia de către radicalii liberi.

Completare

Endura Max1-2 capsule pe zi la masăCromul normalizează nivelul zahărului în sânge, care creşte la o matrice osoasă afectată.
True Lecithinsau Coral Lecithin sauOmega 3/601 capsulă de 2 ori pe zi la masăFosfolipidele şi acizii nesaturaţi sunt necesare pentru metabolizarea normală a colagenului.
Green Phyto Power 1 doză la 1 pahar de apă 1 dată pe zi înainte de masăSursă de vitamine şi minerale, necesare pentru funcţionarea normală a tiroidei.
Ultimate1 tabletă de 2-3 ori pe zi la masăConţine vitamine şi minerale necesare, prin pierderea cărora se remarcă în osteoporoză.
Phyto-Cee2 tablete de 2 ori pe zi la masăIntensifică sinteza întregului ţesut conjunctiv.
* recomandat femeilor de peste 35 ani în profilaxia osteoporozei: Programul 1 pentru femei şi/sau Gest-One – cremă cu progesteron.
*v. SCHEMELE DE ADMINISTRARE ALE UNOR PRODUSE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *