OSTEOPEN Formula Completa
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

OSTEOPEN Formula Completa

OSTEOPEN Formula Completa

 

OSTEOPEN™

 

Pentru STRONG BONES (“Oase Tari”)

PRET 80 RON

Cu ALBION® di-malat de Calciu si Magneziu

FORMULA COMPLETA PENTRU OSTEOPENIE sau OSTEOPOROZA

Cu Vitamina K2, Boron, Zinc si D3

60 tablete

Doza necesara pentru 30 de zile

Fabricat in Canada conform normelor GMP

OSTEOPOROZA/ OSTEOPENIE

Preventie / Tratament

Osteopenia (inceput de osteoporoza) evoluand in Osteoporoza este o afectiune caracterizata prin pierderea in Jake Matthews Womens Jerseys densitate a oaselor. Aceasta pierdere face oasele fragile si wholesale detroit lions Jerseys 2017 usor fracturabile in special la gambe, sold si brate. Una din 4 femei si unul din 8 barbati sufera de osteoporoza intrun anume grad de avansare. Netratata, osteoporoza evolueaza pana la incapacitarea totala a bolnavului. Femeile sunt cele care au un risc mare intru-cat in apropierea menopauzei si pe perioada acesteia pierderea in densitate a oaselor este de 6 ori mai rapida decat in mod normal. Intr-o perioada de 5-7 ani wcf on detroit lions Jerseys dupa instaurarea menopauzei o femeie poate pierde pana la 20% din masa oaselor.

Ce este OSTEOPEN™ ? Este o formula avansata pentru prevenirea si tratarea Osteoporozei. Pe langa mineralele si vitaminele necesare (Calciu + Magneziu in raport 2:1), contine si Zinc, Vitamina K2, Vitamina D3 si Boron). Osteopen contine forme moleculare avansate de Calciu si Magneziu produse de firma specializata Albion Laboratories Inc, SUA. Di-malatul de Calciu si Magneziu produse de Albion sunt considerate ca cele mai bio-disponibile si eficiente forme de ingredient disponibile pe piata nutraceutica.

Prin ce se deosebeste de alte formulatii? OSTEOPEN™ contine 2 elemente esentiale, conforme cu ultimele studii stiintifice pe tema osteoporozei si a metabolismului calciului. Este vorba de Vitamina K2 si Boron (Bor)

Bor (Boron) este un oligoelement descoperit recent ca avand un rol primordial in metabolizarea nutrientilor necesari pentru mentinerea unui sistem osos sanatos, jucand de asemenea un rol important in reglarea balantei hormonale. Poreclit de Dwight Clark Jerseys catre nutritionisti “Ajutorul Calciului”, Borul joaca un detroit lions Jerseys china rol vital pentru sananatea oaselor deoarece asista in absorbtia si utilizarea calciului in organism. Mai pe larg, Borul asista in metabolizarea celor 4 nutrienti esentiali pentru sistemul osos: Calciu, Magneziu, Zinc si Vitamina D. Cu alte cuvinte, daca se administreazai Calciu, Magneziu, Zinc + Vitamina D este absolut necesar sa se asocieze si Bor

Osteocalcina este o proteina dependenta de vitamina K2. Acest lucru inseamna ca, pentru a func?iona in mod corespunz?tor are nevoie de vitamina K2. Deficienta de vitamina K2, duce la pierderea calciului si la distrugerea calitatii oaselor. Vitamina K2 este esentiala pentru absorbtia,si metabolizarea calciului precum si pentru depunerea lui in oase si dinti; Totodata, Vitamina K2 previne depunerea calciului pe artere, articulatii sau organe interne. Vitamina K2 este utila atata in preventia cat si in tratarea Osteoporozei (in asociatie cu suplimentarea calciului)

OSTEOPEN™ poate fi considerata ca fiind cea mai actuala si mai eficienta formulatie pentru Osteoporoza/Osteopenie

COMPOZITIE

Calciu (Albion® Calcium di-malate)……………….300 mg

Magneziu (Albion® Magnesiumdi- malate)……..150 mg

Vitamina D3 (cholecalciferol) 400 IU…………….10 mcg

Vitamina K2 (MK-7; menaquinone)……………..15 mcg

Boron elemental ……………………………………100 mcg

Zinc elemental………………………………………….. 5 mg

Albion® este o marca inregistrata a firmei Albion Laboratories Inc., SUA.

ADMINISTRARE: 1 tableta de 2-3 ori pe zi sau dupa sfatul medicului. Se va administra la distanta de cel putin 1 ora inainte sau dupa mese sau inainte sau dupa administrarea altor suplimente sau medicamente (pentru a se evita interferenta)

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare
IBA Bucuresti –Certificat de Notificare seria AA/ nr.4713 /2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *