W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

OMEGA6-EVENING PRIMROSE OIL (Ulei de Primula): 500mg/120 c

Canadian 

Evening Primrose Oil

LUMINITA NOPTII

OMEGA 6

Presat la rece !

OMEGA6-EVENING PRIMROSE OIL (Ulei de Primula): 500mg/120 c

PRET 70 RON

Ulei de Primula Canadiană (Oenothera biennis L.)

+ Acetat de Vitamina E

500 mg/120 capsule gelatinoase 

 

Calitate Farmaceutica. Fabricat de Laboratoarele CELEX sub ştampila GMP

Menopauza, Simtome pre-menstruale, Astma, Tiroida, Adjuvant cardio-vascular, Afectiuni Dermatologice, Scleroza Multipla

Canadian Evening Primrose (Primula Canadiana de sera) este o planta originara din Canada. Uleiul extras din Primula Canadiana contine o proportie mai mare de acizi grasi nesaturati care sunt esentiali organismului si pe care nu ii obtinem sufficient din dieta alimentara  obisnuita. Uleiul de primulă este foarte util in urmatoarele afectiuni. scăderea tensiunii arteriale, controlul greutăţii corporale, reducerea riscului formării de cheaguri sanguine, reducerea riscului la afecţiuni cardiovasculare şi infarct. Este de asemena eficienta in tratarea afectiunilor  dermatologice, plagilor ai astmei. Uleiul de primulă ofera si alte beneficii alte beneficii cum ar tratarea simptomele neplăcute pre-menstruale (sindromul pre-menstrual – PMS), protejează ficatul împotriva efectelor alcoolului, întăreşte sistemul imunitar şi încetineşte procesele de îmbătrânire. Primula este de asemena utila in tratarea starilor depresive la femei cauzate in principal de afectiuni ale glandei tiroida. Administrat in doze mai mari, unele studii sugereraza efecte benefice pentru bolnavii de scleroza multipla.

 

Uleiul de primulă fabricat de Laboratoarele CELEX este presat la rece din plante proaspete. Doar in acest fel se pastreaza caracteristicile terapeutice ale acestui produs. Adaosul de Acetat de Vitamina E (din surse naturale) asigura mentinerea potentei pe perioada de valabilitate si totodata adauga si un efect antioxidant acestui produs.

 

COMPOZITIE:

 

Vitamina E (d’alpha Tocopherol) Acetat………15 U.I.

 

Ulei de Primula (Oneothera biensis)……………500 mg

Presat la rece

 

Continind minimum:

 

·            Acid Gama Linoleic (GLA) 10%…………………………………50mg

 

·            ADMINISTRARE: 3-6 capsule pe zi dupa nevoie

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE
CERTIFICAT de NOTIFICARE seria AA / nr. 3703 / 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *