Olive Ozone
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Olive OZONE

Olive OZONE 

ulei de masline  presat la rece ozonizat 30 %

pret 15 lei/100ml

pret 30 lei/200ml

Prezentare flacon sticla, 100, 200 ml, uz intern si extern

Combinatia ozonului cu uleiul de masline, este valorificata în curele de detoxifiere. Pentru afectiunile ficatului si ale vezici biliare, ozonul amplifica efectul depurativ si creste penetrabilitatea în tesuturi a uleiului de masline, stimulând împreuna secretia de bila si curatind vezica de sedimente.

Cum se procedeaza

Bea dimineata 2 linguri de ulei de masline ozonizat si stai în pozitia culcat pe partea dreapta timp de 25 de min.  Cura dureaza 21 de zile, dar nu uita în ultima zi sa bei foarte multe lichide, in special suc de mere si de lamaie.

Pentru îngrijirea pielii si în afectiuni dermatologice. Sta la baza preparatelor cosmetice regeneratoare ale pielii. Pentru uz intern are indicatii în afectiunile hepatice si ale vezicii biliare. Este un tratament excelent pentru par, deoarece combina efectul hranitor al uleiului de masline cu oxigenarea care îmbunatateste circulatia sanguina în pielea capului.

Administrare

Uz intern 2 lingurite dimineata înainte de masa, si seara la culcare. Cura dureaza 2 saptamani si apoi pauza 2 saptamani, dupa care se reia. Uz extern: masaj, cataplasme, microclisme (cu 20 ml ulei cald).

Actiuni

Stimuleaza circulatia si imunitatea, fortifica sistemul nervos, articulatiile si musculatura, indicat în terapiile pregatitoare pentru eliminarea toxinelor, pentru caderea parului, infectii ale pielii, reumatism.

Indicatii

Ulei cu un continut foarte mare de ozon, destinat terapiilor de oleatie din medicina ayurveda.

Contine

Ulei de masline presat la rece, Ozon gaz.

Producator Laborator Centrul Medical Ayurveda Sibiu

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *