NOUTATI - Oxigen aerobic
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

NOUTATI – Oxigen aerobic

OXIGENUL AEROBIC este un produs revolutionar ce stabilizeaza molecula de oxigen spre a putea fi transportata in youth chicago bears Jerseys singe prin procesul digestiv unde sa fie apoi eliberata sub forma de oxigen liber.

 

OXIGENUL AEROBICOxigenul este Brandon Bolden Youth Jerseys hrana vie a celulelor. In lipsa oxigenului celulele trec la procese anaerobice de fermentatie. Produsele de fermentatie fiind acide Carter Hutton Jerseys conduc la kids chicago bears Jersey transformarea celulei in celula canceroasa. Conditiile anaerobe sunt propice pentru inmultirea rapida a celulelor mutante conducind la raspindirea rapida a cancerului. Abundenta de oxigen stopeaza replicarea celulei canceroase si le “sufoca”. Cercetatorii sunt din ce in ce mai convinsi ca la baza aparitiei cancerului sta intr-o foarte mare masura chicago bears Jersey for sale si lipsa de oxigenare suficienta a celulelor indiferent de natura altor factori asa numiti “carcinogeni” care de fapt conduc la aceasta stare de fapt.

Dr. Parris Kidd afirma ca: “Oxigenul joaca un rol esential in functionarea sistemului imunitar; ca de exemplu: rezistenta la imbolnavire, bacterii si virusuri”.

Detalii complete OXIGENUL AEROBIC