W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

NOUTATI – Oxigen aerobic

OXIGENUL AEROBIC este un produs revolutionar ce stabilizeaza molecula de oxigen spre a putea fi transportata in singe prin procesul digestiv unde sa fie apoi eliberata sub forma de oxigen liber.

 

OXIGENUL AEROBICOxigenul este hrana vie a celulelor. In lipsa oxigenului celulele trec la procese anaerobice de fermentatie. Produsele de fermentatie fiind acide conduc la transformarea celulei in celula canceroasa. Conditiile anaerobe sunt propice pentru inmultirea rapida a celulelor mutante conducind la raspindirea rapida a cancerului. Abundenta de oxigen stopeaza replicarea celulei canceroase si le “sufoca”. Cercetatorii sunt din ce in ce mai convinsi ca la baza aparitiei cancerului sta intr-o foarte mare masura si lipsa de oxigenare suficienta a celulelor indiferent de natura altor factori asa numiti “carcinogeni” care de fapt conduc la aceasta stare de fapt.

Dr. Parris Kidd afirma ca: “Oxigenul joaca un rol esential in functionarea sistemului imunitar; ca de exemplu: rezistenta la imbolnavire, bacterii si virusuri”.

Detalii complete OXIGENUL AEROBIC