NONI Tropical - 350mg/90cps. gelatinoase
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

NONI Tropical – 350mg/90cps. gelatinoase

NONI

 

NONI Tropical 350 mg/90 capsule gelatinoase

PRET 75 RON


Pulbere pura din NONI Tropical
Fara conservanti
UN POLI-MEDICAMENT
350 mg per capsula – flacon cu 90 capsule
31,5 grame pulbere de NONI 100% pur per flacon

Fabricat de Organika sub licentele QCM/GMP si ISO 9001/9002

Antibacterian, Antifungal, Antioxidant, Antiinflamator, Anticancerigen, Energizant, Sistem Imunitar, Sistem Circulator, Sistem Digestiv, Cancer, Tumori, Alergii, Simuzita, Varice, Ulcer Varicos, Dureri Menstruale, Hipertensiune Arteriala,  Authentic Robert Quinn Jerseys Diabet, Reumatism, Artrita, Artroza, Depresie, Oboseala, Scleroza in Placi, Parkinson, Hepatita Cronica, Fibrom Uterin

Noni (Morinda Citrifolia) este planta din partea tropicala de sud a Oceanului Pacific cum ar fi insula Tahiti. Noni a fost folosit de bastinasi timp de sute de ani pentru a trata o mare varietate de afectiuni. Noni a fost detroit lions Jerseys cheap and fast introdus pe piata cheap detroit lions Jerseys china Nord Americana in anii 90’ de catre cercetatorul stiintific John Wadsworth care a petrecut 3 ani in Tahiti studiind efectele terapeutice multiple ale extrasului de NONI. Azi, Noni este oferit sub forma de extras din pubere sau sub forma lichida, de Juice amestecat cu alte fructe pentru a masca gustul neplacut. Aceste Juice-uri sunt insa foarte scumpe si nu atat de eficiente ca extrasul pur din pulbere.

Beneficiile extrasului de NONI sunt multiple si greu de enumerat. Practic, este bun pentru toate. De aceea l-am numit un ‘POLI-MEDICAMENT” de exceptie.

Noni contine peste 160 de elemente nutritive printre care: detroit lions Jersey black 18 aminoacizi, minerale esentiale, compusi cu efecte antioxidante, vasodilatatoare, anti-inflamatorii, calmante, regenerative. NONI este unul dintre suplimentele nutritive cle mai utilizate din lume, tocmai datorita spectrului larg de actiune. Este utilizat in multe protocoale pentru terapia alternativa a cancerului.

“Cateva din afectiunile pe care Noni le trateaza sunt: hipertensiunea, psoriasisul, crampele menstruale, artrita, ulcerul gastric, rupturi de tesuturi, rani, depresiune mentala, senilitatea, proasta digestie, arteroscleroza, ruperea vaselor sanguine, adictia la droguri, rezistenta la durere si multe altele. Cu toate ca aceasta lista lunga arata ca o pagina rupta ditr-un jurnal medical, este probabil conservativa.”
–Dr. Heinicke

MAI MULTE DESPRE NONI:
Noni este un pom vesnic verde, de 5 pana la 7 metri care face fructe tot timpul anului. creste in toate zonele tropicale: Columbia, China, Polinezia etc -fructul de Noni este cunoscut si folosit de peste 2000 de ani si proprietatile lui curative i-au atras denumirea de “aspirina celor din antichitate” -se cunosc multe din beneficiile medicale ale lui Noni, dar numai in ultimele doua decenii s-au facut cercetari stiintifice si medicale riguroase pentru a explica si demonstra puternicele efecte curative asupra multor boli dintre care cancerul si sistemul imunitar in mod special.

Dupa cum am mai spus, Noni (morinda citrifolia) contine peste 160 de minerale, vitamine, enzime si alte substante nutritive care afecteaza profund si pozitiv imunitatea organismului -printre cele mai noi componente identificate in Noni se numara acubin, alazarin, asperuloside si anthraquinone care sunt agenti puternici antibacterieni -dar cea mai importanta descoperire este legata de prezenta unui alcaloid numit xeronina care are un aport determinant la imbunatatirea dramatica in mod natural a sistemului imunitar prin actiunea ei la nivel celular -practic toate partile plantei de noni, fruct, frunze, radacina, florile si tulpina sunt bogate in antioxidanti, vitamine si uleiuri esentiale si enzime naturale. Noni stimuleaza sistemul digestiv si este folosit ca tratament pentru:

cancer
-psoriasis
-hipertensiune
-scleroza multipla
-reumatism
-colesterol mare
-oboseala cronica
-infectii virale
-arsuri –taieturi
-diabet
-poliomileita
-artrita
-astma
-sinuzita
-guta
-lupus eritematos
-psoriasis
-zona zoster
-adictii si reabilitare
-boli cardiovasculare
-alergii
-sensibilitate/ alergie la substante chimice
-deficienta imunitara
-scleroza multipla
-osteoporoza
-oboseala cronica
-hipertensiune
-boli digestive
-dureri de muschi si incheieturi
-infectii si inflamari
-arsuri, opariri si rani deschise
-deficienta de atentie
–endometrioza
-fibromyalgia

COMPOZITIE per capsula:
Pulbere pura extrasa din Noni Tropical (Morinda Citrifolia)……350mg

ADMINISTRARE: 1-2 capsule pe zi cu 30 de minute inainte de masa

Se poate adminstra si sub forma de bautura: goliti Bobby Hart Jerseys continutul capsulei intr-un pahar. Adaugati putina apa plata si amestecati. Turnati peste ea un suc natural si apoi amestecati pentru omogenizare.

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
AVIZ DE NOTIFICARE Nr. Inreg. 1837 / Data 10.01.2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *